Temas

festival cine

Cine de Montaña

Ángel López "Cintero", premio honorífico del Pirineos Mountain Film Festival

El escalador aragonés es un icono del montañismo y el más longevo en activo actualmente. El Teatro Olimpia acogerá el acto homenaje el jueves 22 de febrero y la proyección de la multipremiada película "Montañas de ayer". La exposición "La década prodigiosa 1953-1963 del alpinismo aragonés" completará el tributo a su figura y toda una generación.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 06/07/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb els germans Albert i Marcel Carbó, que amb la seva productora Silendum Films organitzen conjuntament amb l'Ajuntament d'Àger la primera edició del Festival Internacional de Cinema d'Àger, del 13 al 16 de juliol. Seguim amb el naturòpata Albert Rami i parlem de les plagues que durant l'estiu van en augment amb l'ambientòleg Jordi Prats.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

La col·legiata de Sant Pere serà l'escenari del primer Festival Internacional de Cinema d'Àger

El municipi d'Àger, i en particular la col·legiata de Sant Pere, acullen del 13 al 16 de juliol la primera edició del FICdÀ, el Festival Internacional de Cinema d'Àger, que presenta una selecció de curtmetratges que giren al voltant de la temàtica social. A La Ciutat Lleida en parlem amb Albert i Marcel Carbó, fundadors de la productora Silendum Films que juntament amb l'Ajuntament organitzen aquest festival, que també presenta llargmetratges i la secció paral·lela Joves 72 hores, amb la participació d'estudiants de centres educatius de les comarques de Lleida. Tot plegat, amb activitats paral·leles amb concerts, observació de les estrelles, sopars i un jurat de luxe que estarà present en la gala de clausura.