Temas

Estética dental

EL PROGRAMA DE SALUT, EDUCACIÓ SANITÀRIA I QUALITAT DE VIDA D’ONDA CERO CATALUNYA

Estètica facial i Estètica dental

Carles Aguilar, Director de En Bones Mans parla amb l’Alba Manzanares, Odontòloga de la Clínica Dental Clirident, abordant el tema de l'estètica dental i facial. Una subespecialitat de l'odontologia que s'encarrega de proporcionar harmonia i bellesa al somriure i que té en compte els tres components distintius que la defineixen: els llavis, les genives i les dents

EL PROGRAMA DE SALUT, EDUCACIÓ SANITÀRIA I QUALITAT DE VIDA D’ONDA CERO CATALUNYA

En Bones Mans 17/02/2019

Carles Aguilar entrevista a Joan Cunill, Investigador i Director General de Ovivity Group Biotecnología sobre un nou producte que conté un principi actiu anomenat PEY. Una substància amb més de 800 molècules diferenciades obtingudes per la fecundació d'ous mitjançant un procés físic patentat a altes pressions i després liofilitzat. Les molècules obtingudes tenen efecte antiinflamatori i regenerador i són bàsicament lípids neuroprotectors i neuroregeneradores així com precursors dels factors de creixement. Continuem amb la Directora de l’Agència Catalana del Consum, Beth Abad, parlem sobre el Dia d’Internet Segura 2019, un esdeveniment mundial que compta amb el suport de la Comissió Europea i que vol promoure un ús més segur i responsable de la tecnologia i Internet, sobretot entre els infants i els adolescents. El següent convidat es la Dra Belén Benito, Metge de Família i experta en diabetis que ens explicarà el contingut del Decàleg de consells de DiabeWeb per buscar informació sobre diabetis a Internet i acabarem el programa amb l’Alba Manzanares, odontòloga de la Clínica Dental Clirident, abordant el tema de l'estètica dental i facial. Una subespecialitat de l'odontologia que s'encarrega de proporcionar harmonia i bellesa al somriure i que té en compte els tres components distintius que la defineixen: els llavis, les genives i les dents.

Con Pepa Gea

30ytantos: ¿Qué es la sonrisa gingival?

Hay dos zonas de la cara que tenemos que cuidar concienzudamente si no queremos aparentar más años de los que tenemos o simplemente queremos vernos mejor. Una es la zona de los ojos, que la semana que viene trataremos, y la segunda es sin duda, la boca. No la zona, si no la misma boca. Hemos hablado de blanqueamientos dentales, de carillas y de ortodoncia invisible, que son los tratamientos más demandados en estética dental, pero no hemos hablado de unos, muy demandados y desconocidos para muchos, que lo que hacen es corregir lo que sucede cuando al sonreír enseñas mucha encía y que se conoce como sonrisa gingival.