Temas

Costa Daurada

Actualitat

PortAventura s'alia amb Paramount

PortAventura World i Paramount Espanya s'uneixen per impulsar activitats d'entreteniment per als joves, que es celebraran al recinte del parc d'atraccions, de la mà de la cadena de televisió MTV.

Turisme

La pèrdua del turisme rus

Tarragona és el primer destí espanyol del turisme rus. Últimament també s'havien impulsat campanyes per captar turisme d'Ucraïna. La guerra provocarà que aquest estiu es perdi al turista d'aquests països.

Turisme

Un 2022 d'esperança

Fitur aterra aquests dies amb optimisme de cara a la temporada turística d'enguany. El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona percep bones perspectives pel que fa al turisme europeu.

Entrevista a La Ciutat

Un Nadal més d'interior que de costa

Xavier Guardia, portaveu de la Federació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona, detalla a La Ciutat com han anat aquestes festes en termes d'ocupació turística.

Turisme

A mig camí de la recuperació

El sector turístic de Tarragona supera els 9,9 milions de pernoctacions al 2021 però segueix lluny de les xifres prepandèmia. Berta Cabré, presidenta de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona, ha explicat a La Ciutat que a dia d'avui s'han incrementat les estades en un 106% respecte l'any passat, però encara molt per sota sota de les més de 17 milions registrades al 2019.

Entrevista a La Ciutat

Esperant el turisme internacional

Xavier Guardià, portaveu de la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona, es mostra optimista de cara a la temporada turítica i preveu una bona ocupació per aquest estiu a Costa Daurada i Terres de l'Ebre.