Temas

Corrupció

L’ACTUALITAT A FONS

La corrupció té incidència directa en la vulneració dels Drets Humans segons un estudi de l'Oficina Antifrau

L’oficina Antifrau de Catalunya, ha presentat aquesta mateixa tarda un estudi sobre la vinculació entre la corrupció i els drets humans’. I és que segons l’Oficina identifica que s’identifiquen vulneracions dels drets humans que es deriven dels actes corruptes. En parlem amb Òscar Roca Safont, director de prevenció de l'Oficina Antifrau de Catalunya.

NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO I DAVID CERVELLO

Estrenes de la setmana amb un especial "Pel·lis de corrupció"

Pablo Mérida ens porta una setmana més totes les estrenes cinematogràfiques de la setmana per comentarles amb en Carles Lamelo i en David Cervelló. Fem especial atenció a una proposta de cinema espanyol "El Reino" en la que el tema de la corrupció política és força present, Aprofitem per fer un repàs a les millors películes d'aquesta temàtica.

CADA VESPRE, A ONDA CERO CATALUNYA

La Brúixola 27/07/2018

Ada Colau ha rebut una delegació del sector del taxi per parlar de la situació després que aquest matí el TSJC Catalunya hagi decidit mantenir la suspensió cautelar del reglament que limita la ràtio d’una VTC per cada 30 taxis. Expliquem també que el cas del 3% esquitxa de ple el PDeCAT. L’Audiència Nacional ha decidit ampliar la causa i imputar el Partit Demòcrata perquè el considera el successor de Convergència Democràtica. Aquests, i molts d’altres, son els temes que expliquem al programa informatiu La Brúixola, amb Gabriel Figueredo.

CADA VESPRE, A ONDA CERO CATALUNYA

La Brúixola 13/06/2018

El fiscal anticorrupció i la Guàrdia Civil han entrat a l'Ajuntament de Girona en el marc de la investigació pel cas Agissa. Un presumpte cas de frau fiscal durant la època de l’expresident Carles Puigdemont com a alcalde. Aquests son alguns dels temes que t’explica el programa informatiu La Brúixola, amb Robert Calvo.

CADA VESPRE, A ONDA CERO CATALUNYA

La Brúixola 24/05/2018

La Guàrdia Civil ha detingut 29 persones en l'operació que ha portat a terme avui per un presumpte frau en subvencions de la Diputació de Barcelona. Entre els arrestats hi ha l'expresident de l'ens Salvador Esteve i l'alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia. El jutge del Tribunal Suprem, Pablo Llarena torna a denegar la llibertat a l’exconseller empresonat Joaquim Forn i li retreu que en una carta llegida en un acte donés suport als CDR. Aquests son alguns dels temes que t’explica el programa informatiu La Brúixola amb Robert Calvo.