Temas

CONCERTS

CULTURA, A LA BRÚIXOLA

El festival 'Curtcircuit' és una plataforma per a noves veus i refugi artístic per a altres

Un dilluns més ha vingut l'Adriana Díaz a portar-nos propostes culturals. És l'Adriana Díaz, que avui ens ha portat al programa la directora del festival 'Curtcircuit'. Un certamen que posa en valor les petites sales de concerts de Catalunya. L'encapçala, a la direcció, la Carmen Zapata, que ens ha destacat entre altres 'Fundación Tony Manero', que seran estrelles d'aquesta cita musical a les sales.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 04/03/2020

Avui ens hem emocionat moltíssim amb el nostre convidat a berenar. És en Bruno Bimbi, periodista i escriptor argentí que ens ha presentat 'El fin del armario' (Anaconda). És el seu llibre, en el que fa un homenatge a Pedro Zerolo. A més, hem parlat del 8M, de feminisme i de masclisme amb la presidenta de l'Institut Català de les Dones Laura Martínez. A més, hem escoltat l'audiència i els seus problemes amb el son. Tot plegat rematat amb el Lluís Soler i la música de la setmana.

MÚSICA, A LA BRÚIXOLA

El català Miguel Poveda canta '¡Se acabó!' amb la gran María Jiménez

Com cada dimecres, Lluís Soler ha visitat l'estudi de #LaBrúixola per posar a l'agenda de l'audiència els concerts que estan per arribar els propers dies. Hem celebrat que Vanesa Martín canti al Gran Teatre del Liceu i també que Izal ho faci al Palau Sant Jordi. A més, hem destacat l'últim hit de Miguel Poveda, que compta amb una recuperada María Jiménez per a cantar.

MÚSICA, A LA BRÚIXOLA

Obús no havia desaparegut: els més heavys del país tornen a Barcelona!

La banda de rock i heavy metal 'Obús' serà a Barcelona presentant el treball 'Con un par', llançat el passat mes de desembre i amb el qual recorrerà el país en una gira que té més d'una desena de concerts. Obús actuarà a la sala Razzmatazz de Barcelona el dia 6 de març. Ens ho ha explicat en Lluís Soler, que també ens ha marcat altres cites al calendari.

MÚSICA, A LA BRÚIXOLA

Perales rep el reconeixement dels seus col·legues

Un dels més grans compositors de tots els temps ha rebut un premi Odeón a Madrid. José Luis Perales s'emporta el guardó que la indústria musical li dona en reconeixement a tota la seva carrera. Dècades i dècades de bona música per a ell i per a altres cantants, com per exemple Isabel Pantoja, Julio Iglesias o Paloma San Basilio.

MÚSICA, A LA BRÚIXOLA

Comencem l'any musical amb Miki Núñez i al març arribarà Adamo

En Lluís Soler ens ha posat a l'agenda les primeres cites musicals de l'any, que portaran a Barcelona el cantant de Terrassa i amic del programa Miki Núñez. Amb tot, aquesta primera quinzena del mes de gener també passaran per la capital catalana Cristina Rosenvinge i Zahara. Hem avançat ja que el dia 5 de març cantarà al Palau de la Música Catalana el gran Adamo.

MÚSICA, A LA BRÚIXOLA

Els drames i comèdies de Fangoria ja sonen en italià

Avui en Lluís Soler ens ha descobert que Fangoria té un admirador a Itàlia que està traduint totes les seves cançons a la llengua del país veí. Però també ens ha parlat del nou disc de Sergio Dalma, que també té molt del país transalpí. A més, hem posat a l'agenda concerts com el de El Kanka o el d'Ana Guerra amb Cepeda.