Temas

CONCERTS

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 23/10/2019

Avui Robert Calvo ha berenat amb Pastora Soler, que ens ha presentat el seu darrer treball discogràfic, al que ha titulat 'Sentir'. Després d'ella ha vingut en Lluís Soler, que ens ha posat a l'agenda els concerts dels propers dies a Catalunya. La Laura Pons ens ha actualitzat la informació de la tarda, amb José Agustín Gómez desgranant-nos la informació esportiva. Amb la Georgina Boixereu i la seva càpsula del temps hem acabat el programa d'avui.

MÚSICA, A LA BRÚIXOLA

Raphael torna al Sant Jordi amb la vitalitat del primer dia

En Lluís Soler ha vingut al programa, com sol fer els dimecres, per posar-nos a l'agenda les cites musicals dels propers dies. Entre elles, un concert de Las Migas a L'Auditori de Barcelona que servirà per celebrar els 15 anys de carrera d'aquesta formació i també un concert de Raphael al Palau Sant Jordi el 30 de novembre. El cantant de Jaén torna a la ciutat Comtal amb 'Raphael Resinfónico'.

MÚSICA, A LA BRÚIXOLA

Eros, Sting i Victor Manuel arriben a Barcelona

Avui en Lluís Soler ha tornat a l'estudi de La Brúixola per ajudar-nos a posar al calendari les cites musicals dels propers dies. Entre elles, els propers concerts de Victor Manuel, Eros Ramazzotti i Sting a Barcelona.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 15/02/2019

Avui hem berenat amb Sofía Rhei, que ens ha explicat la història que reflecteix al llibre 'La importancia del quince de febrero'. A més hem parlat amb el nostre company Miguel Cáceres, que s'ha trobat 700€ en un sobre al carrer i els ha portat a la Policia Nacional. Hem preguntat què farien les persones que ens escolten si es trobéssin en la mateixa situació. A més, en Lluís Soler ens ha portat el calendari de concerts dels propers dies. Amb Marc Navarro hem repassat l'actualitat del dia.

CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat 07/12/2018

Els sindicats de mossos ja preparen noves mobilitzacions per protestar contra el Conseller d'Interior que amenaça amb acomiadaments desp´res de les càrregues als manifestants el dia de la Constitució a Girona. A partir de les 13h descobrim un nou grup de música cubà, aprendrem a fer joies com els íbers, descobrirem la història de la catadora de Hitler al llibre 'la Catadora' i anirem a dinar al Bar Omar de Sant Gervasi on es serveixen unes de les millors patates braves de Barcelona.