Temas

ciutat

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Ciutat solidària – Associació Catalana d’Atàxies Hereditàries

A l'espai Ciutat Solidària que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Consorci de la Zona Franca avui hem conegut l’Associació Catalana d’Atàxies Hereditàries. Una entitat que vetlla per ajudar als malalts d’atàxia i les seves famílies.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Ciutat solidària – Fundació SURT 16/05/2018

A l'espai Ciutat Solidària que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Consorci de la Zona Franca avui hem parlat amb Sira Vilardell, directora general de la Fundació Surt. Una entitat que vetlla per eradicar les discriminacions que pateixen les dones per raó de sexe.

CADA MIGDIA A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat 12:30h 26/05/2017

Avui hem tancat l’enquesta de la setmana: el 53% dels que heu votat creieu que es farà el referèndum a Catalunya. Hem entrevistat a Rafa Cabanillas, aspirant a guanyar la Marnatón de Begur que patrocina ONDA CERO i EUROPA FM i hem repassat tendències i cinema amb Maria Almenar i Javi Granda.

Dimarts

La Ciutat Lleida 26/05/15

La Ciutat Lleida, presentat per Núria Mora. Parlem de noves tecnologies, i de les conferències que tenen preparades Google i Apple les properes setmanes per a desenvolupadors. Remeis naturals amb Albert Rami i parlem amb Xavi Gadea de l'últim torneig de la Garaje Dalmau Open Indoor League.