Temas

audiencia

Audiencia Huesca

Acusado de matar a su mujer dice que unas voces le decían que la apuñalara

La Audiencia de Huesca ha acoge el juicio contra un hombre de origen senegalés acusado de asesinar a su excompañera sentimental, tras asestarle 84 cuchilladas ante sus dos hijos menores en Monzón. En su declaración, el procesado ha destacado que oía unas "voces" que le pedían constantemente que matara a la mujer porque le estaba engañando.

La intención del Tribunal es terminar el juicio antes de agosto

Retoman este lunes el juicio a una veintena de acusados por su relación con clubes de alterne

La Audiencia de Málaga tiene previsto retomar desde este lunes 15 de junio el juicio a una veintena de personas a las que la Fiscalía malagueña acusa de varios delitos de prostitución por su presunta relación con la gestión de tres supuestos clubes de alterne, ubicados en las provincias de Málaga y de Córdoba.

VIERNES 17 DE ABRIL DE 2020

Más de uno Cantabria. Deporte 17/04/2020

Cuatro años de prisión para Francisco Pernía. Entrevista con Manolo Higuera, impulsor de esta causa hace ya ocho años. También charlamos con el abogado Pablo Mora, una de las acusaciones particulares, la de los pequeños accionistas. Conocemos al Racing de los eSports con el castreño Marcos Villanueva.

HABLA, PUEBLO, HABLA

Diari d'una crisi: Hi ha qui no té sostre sota el qual confinar-se

Cada dia que duri aquesta crisi del coronavirus Covid-19 volem escoltar a #LaBrúixola les persones que ens escolten i que, potser moltes d'elles, no tenen a qui explicar-li els seus problemes o neguits. Per això, mantenim actiu el 676.76.09.08 perquè ens enviïn les notes de Whatsapp que desitgin. I avui ens hem adonat del fet que hi ha algunes persones que no tenen un sostre sota el qual confinar-se.

HABLA, PUEBLO, HABLA

Diari d'una crisi: la importància de mantenir una rutina

Cada dia que duri aquesta crisi del coronavirus Covid-19 volem escoltar a #LaBrúixola les persones que ens escolten i que, potser moltes d'elles, no tenen a qui explicar-li els seus problemes o neguits. Per això, mantenim actiu el 676.76.09.08 perquè ens enviïn les notes de Whatsapp que desitgin. I avui ens hem adonat de la importància de mantenir una rutina en aquests dies de confinament a casa.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 18/03/2020

Avui hem escoltat, de nou, l'audiència de la ràdio, que ens explica que cal mentalitzar-se i mantenir rutines en aquests dies de confinament. Ens hem fixat en l'àmbit educatiu, tocat per la crisi del coronavirus. Hem entrevistat Xavier Chalé, professor que aquests dies fa mans i mànigues per fer les seves classes a la universitat. I també hem entrevistat Aitor Mensuro, que ens ha explicat què ofereix la plataforma AulaPlaneta. La Georgina Boixereu i Vozmediano ens ha explicat les notícies del dia. I el Jaume Mas i Roma ens ha destacat la importància de les persones que treballen per tenir-ho tot desinfectat.

HABLA, PUEBLO, HABLA

Diari d'una crisi: la companyia de la ràdio

Cada dia que duri aquesta crisi del coronavirus Covid-19 volem escoltar a #LaBrúixola les persones que ens escolten i que, potser moltes d'elles, no tenen a qui explicar-li els seus problemes o neguits. Per això, mantenim actiu el 676.76.09.08 perquè ens enviïn les notes de Whatsapp que desitgin. I avui ens hem adonat de la importància d'aquest mitjà que fem entre tots. L'audiència, també.

HABLA, PUEBLO, HABLA

La torre Eiffel és el símbol de França que Barcelona va deixar escapar

L'Exposició Universal de Barcelona de 1888 va ser l'esdeveniment triat per Eiffel per a la seva ja famosa torre, però els coordinadors de la fira no la van veure amb bons ulls. Des de llavors, aquest simbòlic monument s'ha convertit en el lloc del món més visitat pels turistes. Avui hem glossat el nostre país veí amb l'audiència del programa i amb el nostre corresponsal a París Álvaro del Río.

CONCURS DE NADALES

Gisela Quirós s'alça com a vencedora del certamen #EnsEncantaElNadal

. Aquesta jove catalana s'ha emportat el guardó amb el que s'ha premiat la millor nadala cantada per l'audiiència d'Onda Cero Calunya en les darreres setmanes. Amb tota la solemnitat, Mònica Günther (La Ciutat), David Cervelló (Nits de ràdio) i Robert Calvo (La Brúixola) s'han hagut de posar d'acord en una decisió crucial. La guanyadora s'ha emportat un lot de productes nadalencs.

HABLA, PUEBLO, HABLA

L'audiència ha decidit ressuscitar...

Avui, que han ressuscitat els franquistes amb el segon enterro de Franco, hem preguntat a l'audiència quin personatge de la història traurien de la tomba i tornarien a la vida. I la veritat és que ens ha quedat un grup de zombies força interessant.