Temas

Armario

CON ALICIA LLOP Y MARTA LLORET

Armario cápsula: dar vida a la ropa de manera estratégica

Hoy hablamos con la infuencer Amparo Jiménez del armario cápsula, 21 prendas básicas con las que podremos crear diversos outfits de una manera más económica. Es la estrategia que te ayudará a eliminar la pregunta ¿qué me pongo? cada mañana.

Actualidad de Álava con Susana Marqués

Más de uno Álava 21/010/2020

Jornada de huelga en los jantokis. Consecuencias de "Bárbara" en Álava. Sección mediomabiente. Abrimos el libro "La isla de las musas" de Verónica García Peña. Jornadas "En el foco. Refugio en el Mediterráneo". Fin de la campaña "Plan renove de armarios".

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 04/03/2020

Avui ens hem emocionat moltíssim amb el nostre convidat a berenar. És en Bruno Bimbi, periodista i escriptor argentí que ens ha presentat 'El fin del armario' (Anaconda). És el seu llibre, en el que fa un homenatge a Pedro Zerolo. A més, hem parlat del 8M, de feminisme i de masclisme amb la presidenta de l'Institut Català de les Dones Laura Martínez. A més, hem escoltat l'audiència i els seus problemes amb el son. Tot plegat rematat amb el Lluís Soler i la música de la setmana.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

D'armaris, n'hi ha més d'un

El periodista i escriptor Bruno Bimbi ens ha portat un relat que s'hauria de llegir a les escoles i instituts de tot el món. I que molts heterosexuals adults també l'haurien de tenir i entendre. És l'assaig 'El fin del armario' (Anaconda Editions). En ell, Bimbi explica sense embuts i amb honestedat la vida i miracles de qualsevol homosexual, la seva acceptació i l'acollida per part de la societat en la que segueix ben present l'homofòbia. Però es fixa en tots els llocs del món on ser homosexual encara és un problema seriós o una condemna.