Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

VILA-REAL

La Policia Local presenta candidatura als premis Ponle Freno d´Atresmedia

El pròxim mes d´abril el cos d´agents de Vila-real coneixerà si la seva proposta ha estat guardonada.

ONDACERO.ES | CASTELLON
| 25/02/2019
El cos de la Policia Local opta a ú dels premis de la campanya Ponle Freno.

El cos de la Policia Local opta a ú dels premis de la campanya Ponle Freno. / ONDACERO.ES

El cos de seguretat municipal participa amb dues candidatures en dues de les categories de la convocatòria. D'aquesta manera, s'ha presentat el projecte de Seguiment de Víctimes Greus per Accidents de trànsit (Sevigrac) a la categoria de Millor acció en Seguretat Viària. L'objectiu és donar a conéixer aquesta iniciativa com un projecte eminentment preventiu amb un enfocament humanístic del treball de la Policia Local per a l'acompanyament de les víctimes de sinistres vials.

La Policia Local opta a un premi dins de la categoria Ponle freno júnior, amb el projecte de Prevenció Viària, que es desenvolupa des de fa més de 32 anys a Vila-real i que consisteix en un repàs de la trajectòria de la Policia Local en el treball de prevenció per a la seguretat viària, incloent diferents campanyes, formació, congressos, publicacions, obres de teatre i integració i educació viària, entre altres propostes.

La productora Atresmedia té per objectiu amb la convocatoria d´aquests premis contribuir a salvar vides, recomanar pràctiques i hàbits de conducció segurs, aconseguir que la seguretat de conductors, ciclistes i vianants millore i promocionar l'educació viària al país.

Un jurat de la corporació Atresmedia valorarà totes les propostes rebudes fins al 27 de març i posteriorment donarà a conéixer als premiats.