Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

VILA-REAL

L'aula mentor bat rècord en convocatòria d'exàmens

El projecte és pioner a nivel nacional amb més moduls d´especialització profesional i semipresencial.

ONDACERO.ES | CASTELLON | 11/01/2019

Els alumnes de l´Aula Mentor durant una de les classes.

Els alumnes de l´Aula Mentor durant una de les classes. / ONDACERO.ES

Més de 70 alumnes van realitzar els exàmens d'Aula Mentor durant el mes de desembre, la convocatòria més multitudinària des que arrancara en 2013 esta iniciativa a Vila-real.

El projecte formatiu esta promogut pel Ministeri d'Educació i protegit per l'Ajuntament de Vila-real i la Fundació Caixa Rural, que ha crescut exponencialment arribant a triplicar les matrícules en 2018.

Cal recordar que este projecte pioner a nivell nacional oferix als ciutadans que vullguen formar-se Mòduls d'Especialització Professional semipresencial com ara Disseny en impressió digital i Comerç Electrònic, dos mòduls molt vinculats a dos dels sectors laborals més potents de la província de Castelló. És per això que estos dos cursos han cobert el 85% de places existents i en estos moments continuen impartint-se en la Biblioteca Universitària del Coneixement fins març o abril, data en què els alumnes finalitzaran els cursos amb unes pràctiques en una empresa.