AVANÇADA JOVE

Eugeny Alemany y el rapero Arkano en la segona Avançada Jove de Vila-real

Els dies 14 y 15 d´octubre la regidoria de Joventut programa la segona edició de la cita amb activitats gratuïtes en l´Auditori Municipal.

ondacero.es

CASTELLON | 07.10.2020 15:57

La regidora de Joventut, Anna Vicens ha presenntat l´Avançada Jove.
La regidora de Joventut, Anna Vicens ha presenntat l´Avançada Jove. | ONDACERO.ES

Vila-real celebrarà els dies 14 i 15 d'octubre la II Avançada Jove, una activitat dirigida al públic adolescent i jove de la ciutat que enguany s'ha adaptat a la situació sanitària amb totes les mesures de prevenció. El raper Arkano i l'humorista Eugeni Alemany seran els protagonistes d'aquesta segona edició. La programació d'enguany s'ha concentrat en dos actes que es realitzaran a l'Auditori Municipal amb protocols especials per la pandèmia.

La Avançada Jove començarà el 14 d'octubre amb el conegut raper *Arkano, qui a més de parlar del seu projecte social per a conscienciar als joves contra l'assetjament escolar, també oferirà una actuació de freestyle. Arkano es pujarà a l'escenari a les 19.30 hores mentre que l'endemà, el 15 d'octubre, serà l'humorista Eugeni Alemany qui oferirà un monòleg a les 19.00 hores.

L'entrada és gratuïta però amb invitació, que es pot recollir des de hui 7 d'octubre en el Espai Jove en horari de 9.00 a 14.00 i de 17.00 a 21.00 hores; es repartiran un màxim de dues entrades per persona i dia. Vicens ha detallat que com a mesura de seguretat es prendrà nota de les dades de cada persona i l'accés a l'Auditori es farà de manera escalonada en diferents hores d'entrada.