Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Cita electora el proper 25 de maig

Onda Cero Catalunya entrevista als candidats catalans a les europees

Onda Cero ofereix una cobertura especial per informar dia a dia de la campanya de les eleccions europees a Catalunya.

Onda Cero | Barcelona
| 14/05/2014
Especial Eleccions Europees 2014

Especial Eleccions Europees 2014 / Onda Cero

L'emissora entrevistarà durant aquests quinze dies de campanya a tots els caps de llista catalans al programa informatiu 'Notícies Vespre', a les 20:30h, per conèixer de primera mà les propostes dels partits amb representació al Parlament català i que aspiren a tenir representació a la cambra comunitària. L'editor i presentador de l'informatiu, Robert Calvo, entrevistarà als candidats Javi López (PSC), Ramon Tremosa (CiU), Santiago Fisas (PP), Josep Mª Terricabras (ERC-NeC), Ernest Urtasun (ICV-EUiA) i Javier Nart (C’s).

A més, 'Notícies Vespre' emet diàriament càpsules informatives sobre el funcionament del Parlament europeu, la història i els reptes de la UE o els principals candidats a presidir la futura Comissió Europea, amb entrevistes a experts i responsables comunitaris. Aquestes peces han estat realitzades pel responsable d'informació política, Gabriel Figueredo.

El dimecres 14 de maig, el cap d'informatius a Catalunya, Xavier Casanovas, presentarà un debat especial de 19h a 20h amb els candidats del PSC, Alejandro Colldeforns; CiU, Francesc Gambús; PP, Andrea Levy Soler; ERC-NeC, Ernest Maragall; ICV-EUiA, Núria Lozano; i C’s, Javier Nart.

La nit electoral del 25 de maig Onda Cero farà un desplegament especial amb un programa a partir de les 20h conduït per Carlos Alsina per fer un seguiment del recompte de vots i connexions amb les seus dels partits a tota Espanya.