Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

ENQUESTA

Quin problema de Barcelona et preocupa més?

Coincidint amb l’equador del govern municipal d’Ada Colau volem saber quins son els problemes que preocupen més als barcelonins dos anys després de la formació del govern de ‘Barcelona En Comú’ el 13 de juny del 2015.

Segons el darrer Baròmetre semestral de l’Ajuntament de Barcelona, les qüestions que més preocupen als ciutadans son el turisme, l’atur, la contaminació, la mobilitat, l’habitatge, la seguretat i la pobresa.

L’atur i les condicions de treball es mantenen en el primer lloc del rànquing però el factor del turisme i la contaminació s’han convertit en una de les principals preocupacions dels barcelonins. Concretament, el turisme ha doblat el seu índex de preocupació ciutadana, el que indica un canvi de tendència.

Precisament, la gestió del turisme és un dels principals fronts oberts per l’equip de govern des que va arribar a l’alcaldia. El Pla d’Allotjaments Turístics, la connexió del Tramvia per la Diagonal, les obres del nus de les Glòries o la proliferació del top manta, son algunes de les qüestions que han marcat fins ara el mandat d’Ada Colau. Assumptes dels què en parlarem el proper 13 de juny, dos anys després de la constitució de l’actual govern barceloní, al programa especial 'Barcelona, a debat' que farem des del Palau de la Virreina amb els portaveus i caps de tots els grups municipals: Barcelona en Comú, PSC, PDeCat, ERC, C’s, PP i la CUP.

I tu, què opines? Quin és el problema que preocupa més als barcelonins? Digue’ns quina es per tu la qüestió més important i farem un rànquing dels temes principals que haurien de figurar dins la carpeta de l’alcaldessa de Barcelona.

Participa i escolta totes les opinions al programa La Ciutat amb Albert Lesan, de dilluns a divendres de 12.30 a 14h.

ondacero.es | Barcelona
| 30/05/2017

ENQUESTA

ENQUESTA

Quin problema de Barcelona et preocupa més?

Número de votos: 54