Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Gran èxit de la festa de presentació d'Onda Cero Catalunya

La sala Luz de Gas de Barcelona ha acollit la festa de presentació de les novetats per a aquest curs.

Onda Cero | Barcelona
| 04/10/2011
Alguns dels professionals d'OCR Catalunya

Alguns dels professionals d'OCR Catalunya / Onda Cero

Onda Cero Catalunya va omplir la sala Luz de Gas de Barcelona per celebrar l'inici de la temporada 2011-12 amb els oients, presentadors, col·laboradors, anunciants de l'emissora i diversos convidats de la classe política, social i cultural de Catalunya. La festa d’aquest dilluns 3 d’octubre va servir per presentar les novetats de la programació local d'Onda Cero a Catalunya i va comptar entre d'altres amb la presència del secretari de Comunicació del Govern, Josep Martí, el director de Comunicació de l'Ajuntament de Barcelona, Marc Puig, el vice-president de la Diputació de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, així com diversos regidors de l'Ajuntament de Barcelona o els diputats Jaume Collboni, Rocio Martínez-Sempere, Joan Ferran o Dolors Camats. També van assistir la presentadora d'Onda Cero, Julia Otero, o el director gerent del diari ADN, Joan Checa.

Els locutors de  l’emissora Albert Lesan i Llucià Ferrer es van encarregar de presentar la festa on van actuar la cantant Elena Gadel, el mag Antonio Díaz i l’humorista i cantant El Niño de la hipoteca. Precisament, Llucià Ferrer i el seu programa “Els imperdibles” (de dilluns a divendres, de 19h a 20h) és una de les novetats més destacades de la nova temporada d’Onda Cero Catalunya que va arrencar el passat 1 de setembre amb més programes propis en català. De la seva banda, Albert Lesan continua al capdavant del magazine “La Ciutat” (de dilluns a divendres, de 12:30h a 14h). Entre la resta de novetats destaquen els programes “Nits de ràdio” amb Carles Lamelo, “La Brúixola” amb Xavier Casanovas, “La Twitertulia” amb Xavier Vidal i Franc Carreras, “Gente Viajera a Catalunya” amb Esther Eiros i Carles Lamelo o “Boira” amb Àlex García.

Els convidats a la festa de presentació de la nova temporada d’Onda Cero Catalunya van tenir regals i obsequis diversos dels patrocinadors: REGAL,  CUDIE CATALNIES, EUROTYRE, RITUALS, SOLARCHECK, FOCUS / PROMENTRADA, TRINITY HOUSE - OXFORD HOUSE, DAKOTA BOX, ENDERMAR, BRACAFE, YELMO i PUBLISTAR.