Temas

Xavier Casanovas

PROGRAMA ESPECIAL EN MOTIU DE LA 65 EDICIÓ DEL PREMI PLANETA

Especial Premi Planeta 2016 15/10/2016

Programa especial en motiu de la 65 edició del Premi Planeta amb Xavier Casanovas i els serveis informatius d´Onda Cero des del Palau de Congressos de Catalunya. Entrevistes i connexions en directe amb els convidats al sopar del lliurament del guardó més ben dotat de la literatura en castellà. El programa repassa la història del premi i recorda els guanyadors de l'anterior edició.

PROGRAMA ESPECIAL DES DE COSMOCAIXA

Especial 'Diada de les Telecomunicacions 2016'

Debat sobre la transformació digital de l’economia conduït per Xavier Casanovas i que reuneix a Jordi Puigneró, secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat; Ferran Amago, president de GrausTic; Antoni Liria, director de Negoci Operadors de Cellnex; Marc Cortés, director general de RocaSalvatella i Franc carreras, professor de màrqueting digital d’Esade. L’espai aborda els reptes i oportunitats que el món digital ofereix a les empreses i que poden ajudar el creixement econòmic.

ELECCIONS AL PARLAMENT 27-S

Candidats: Xavier García Albiol

Entrevista a Xavier García Albiol, candidat del Partit Popular de Catalunya. Programa especial d'entrevistes als cap de llista de les eleccions amb Xavier Casanovas i la participació d'una taula de periodistes formada pels directors a Catalunya d'Onda Cero, Francesc Robert; Antena 3, Esperanza Garcia i La Sexta, Xescu Tapias. Els oients també poden fer preguntes a traves del hastag #candidats27s.

ELECCIONS AL PARLAMENT 27-S

Candidats: Miquel Iceta

Entrevista a Miquel Iceta, candidat del Partit dels Socialistes de Catalunya. Programa especial d'entrevistes als cap de llista de les eleccions amb Xavier Casanovas i la participació d'una taula de periodistes formada pels directors a Catalunya d'Onda Cero, Francesc Robert; Antena 3, Esperanza Garcia; La Sexta, Xescu Tapias; i La Razón, Monty Parera. Els oients també poden fer preguntes a traves del hastag #candidats27s.