Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

VIDEOJOCS

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  TECNOLOGIA, A LA BRÚIXOLA

  Catalunya és un pol d'atracció del sector dels videojocs

  El Gamelab Barcelona reuneix aquests dies a L'Hospitalet de Llobregat els gurús del sector del videojoc, que és vital per a l'economia catalana. Les empreses vinculades al sector dels videojocs s'han duplicat a Catalunya en sis anys i han passat de ser 74 a l'any 2012 a arribar a les 142 el passat 2018. N'hem parlat amb el director del certamen Ivan Fernández Lobo.

 • Made In Japan amb Ramon Soler- Padró

  EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

  Made in Japan – Música, més sabors al·lucinants i el ritual del samurai?

  Per aprendre llengua, cultura i actualitat sobre Japó no trobareu millor programa a la radio. A l’edició d’avui parlarem de la evolució de la música al Japó, des de la més tradicional fins a la música electrònica, passant pel City-pop, l’Enka o el J-Rock. A la secció d’actualitat tindrem la sort de comptar amb el Daniel Quesada de Hobby consoles que ens desvetllarà els secrets del nou videojoc de les olimpíades en el qual pots competir en noves disciplines de la ma del Mario o el Sonic. Descobrirem de la ma de Rituals la línia Samurai, cosmètica destinada al públic masculí, però també altres productes que troben tota la seva inspiració al Japó. Al Sabors de Japó, el Raul Carda de Japonshop.com ens seguirà presentant nous productes molt llaminers que de ben segur faran les vostres delícies. Esteu llestos? Comencem! Hajimemashou!

 • AUDIO CALVO

  LA BRÚIXOLA, AMB ROBERT CALVO

  Iván Fernández, Gamelab: ‘Barcelona és un pol d’atracció per l’indústria del videojoc’.

  EL congrés de videojocs Gambelab ha anunciat que es queda a Catalunya fins al 2020 després que en perillés la seva continuïtat. A La Brúixola hem parlat amb el director general del Congrés, Ivan Fernández Lobo, que ens ha explicat que el programa de l'edició d'enguany que portarà a l'Hospitalet de Llobregat grans directors creatius com Amy Henning o Todd Howard.

 • AUDIO MORA

  Dimarts

  La Ciutat Lleida 12/06/18

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Coneixem Elixirs de Ponent amb el seu fundador Gerard Barsalà. Parlem de la fira de videojocs E3 de Los Angeles amb David Casero i cuina de caça amb Gabriel Jové.