Temas

VIDEOJOCS

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLÓ

Com afecten els videojocs al nostre cervell?

En Dani avui ens porta l'expert Pablo Barrecheguren que ha analitzat en un llibre com afecta l'ús dels videojocs al nostre comportament i cervell.

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLÓ

Ajuden els videojocs a triar la professió més adequada per a cada personalitat?

Tertúlia cultural amb Asun López, Dani Martín i David Morales. Propostes d'entreteniment, llibres i aplicacions per fer i gaudir en família.

Asun ens comenta "Almas grises" de philippe claudel. Dani ens comenta les novetats del sector tecnològic, entre elles un estudi que determina quina és la teva feina ideal tenint en compte a quin tipus de videojocs jugues.

NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

Propostes culturals a Nits de Ràdio...

Tertúlia cultural amb David Morales, Asun López i Dani Martín. Propostes d'entreteniment, llibres i aplicacions per fer en família.

TECNOLOGIA, A LA BRÚIXOLA

Catalunya és un pol d'atracció del sector dels videojocs

El Gamelab Barcelona reuneix aquests dies a L'Hospitalet de Llobregat els gurús del sector del videojoc, que és vital per a l'economia catalana. Les empreses vinculades al sector dels videojocs s'han duplicat a Catalunya en sis anys i han passat de ser 74 a l'any 2012 a arribar a les 142 el passat 2018. N'hem parlat amb el director del certamen Ivan Fernández Lobo.