Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Vichy Catalán

 • Toni Marín, Onda Cero Catalunya

  FEM L'AGOST 31/07/2019

  FEM L'AGOST AMB TONI MARIN

  En l'edició de dimecres del "Fem l'agost" hem volgut parlar del pla d'ajustos en despesa sanitària que el Govern Central reclama a Catalunya amb la Presidenta de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat, Carme Sabater. Amb el nostre expert en cinema, Xavi Marn, hem parlat de les estrenes més importants del moment i també de les estrenes que estan per venir durant el mes d'agost. Amb el Sergi González, empresari i expert en empreneduria, hem après com fer una empresa i com a gran exemple hem tingut amb nosaltres al Conseller Delegat de Vichy Catalán, Joan Renart, qui ens ha donat molts consells sobre com hem de muntar la nostre empresa. A les 9 del vespre, ens ha visitat el cuiner i propietari del restaurant Moments de l'hotel Mandarn Oriental, Ral Balam, amb qui hem mantingut una conversa sobre la cuina, els menjars i la seva experincia en el mn de la cuina. Amb la Marta Sendra, la cap de la Unitat de subvencions i promoci territorial de l'rea de Comer del Consorci de Comer, Artesania i Moda de Catalunya, hem aprs a muntar la millor botiga del mn i hem tingut l'oportunitat de parlar amb lex Cottet, el vicepresident de Cottet i el President de l'Associaci Comercial del Portal de l'ngel qui ens ha parlat de la seva experincia i ha donat consells per a muntar un negoci que duri generacions. En la secci dels "Grans temes de la vida" hem parlat de l'addici al telfon mbil amb el psicleg, expert en addiccions a les noves tecnologies i director del centre "Desconnecta". Per acabar el programa de la millor manera hem tingut amb nosaltres a l'estudi a Olga Ortiz, Victor Maciel, Oriol Rossell i Juan Pedro Su amb les bogeries qotidianes.

 • Toni Marín

  EL PROGRAMA D'ESTIU A ONDA CERO CATALUNYA

  Fem l'agost 22/08/2018

  En l'edició de matí del "Fem l'agost" hem parlat amb els quatre portaveus dels sindicats de Mossos d'Esquadra de Catalunya per parlar de les darreres informacions que han sorgit arran de l'incident de dilluns a la comissaria de Cornellà de Llobregat. Ho hem fet amb el portaveu de la USPAC, Josep Miquel Milagros, el portaveu de la SAP-FEPOL, Valentí Anadon, el portaveu del Sindicat de Policies de Catalunya, David Miquel, i el portaveu del Sindicat de Mossos d'Esquadra, Toni Castejón. Avui ens ha visitat el conseller delegat de Vichy Catalan, Joan Renart per parlar de la història de Vichy i de com està sent l'expansió nacional i internacional de la marca. A la part final del programa el Victor Parrado ens ha explicat com ha après a ballar preparant el seu nou espectacle "El Películero" i el Pol Corredoira ens ha portat els pitjors invents de la història.

 • Diego Piedra

  JULIA EN LA ONDA

  Diego Piedra: "En la actualidad el ochenta y seis por ciento de los clientes son españoles"

  Aprovechamos que celebramos el programa en Vichy Catalán para hablar con Diego Piedra, Director del Hotel Balneario Vichy Catalán. Nos cuenta que la mayoría de personas que acuden al balneario son españoles, y sólo un 14% corresponde a público extranjero. Compara los balnearios con otros servicios hosteleros, y afirma que “ofrecemos valores y servicios que en el resto de servicios de hostelería no ofrece”. Además, “nuestro punto fuerte es que tenemos una cercanía con los clientes”.