Temas

VACANCES

LA CIUTAT, AMB JOSEP PUIG

El Flygskam o la vergonya de volar pel perjudici a la natura

Avui hem conegut el FLYSKAM, un moviment que ha sorgit a Suècia encapçalat per l’activista Greta Thunberg i que li fa el boicot a l’avió per reduir l’efecte hivernacle. Només l’any passat, es van reduir un 23% els vols en aquest país. Una davallada que contrasta amb l’augment de l’ús del tren com a mitjà de transport per recorreguts de curta distància

LA CIUTAT, AMB JOSEP PUIG

Tertúlia intergeneracional: ‘Quant més avançada i rica es una societat, més deixa de banda a les persones grans’

Debatim sobre la soledat dels nostres pares i avis, com viuen i quina es la nostra relació amb ells. Com era abans i com es ara, de quina manera i perquè ha evolucionat al llarg dels anys. En parlem amb el portaveu de la federació d’associacions de la gent gran a Catalunya l’Enric Ollé, l’antic diputat del Parlament Enric Jané i amb la Isaura González i la Núria Cabiscol que son membres del Consell nacional de Joventut.

CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat 08/08/2019

Quan arriba l’estiu, 175.000 persones grans asseguren sentir-se soles a Catalunya perquè els seus familiars marxen de vacances. L’associació d’Amics de la Gent Gran està duent a terme un projecte aquest estiu per acompanyar-les. A la secció de tecnologia hem intentat donar resposta a la pregunta de si el que publiquem a les xarxes socials afecta a la posició a la que optem.

LA SETMANA DE LA SEGURETAT A LA LLAR A ONDA CERO CATALUNYA

LA BRÚIXOLA

Inma Maldonado adverteix a la Brúixola: “El 80% dels panys es poden obrir en menys de 3 minuts”

LA SETMANA DE LA SEGURETAT A LA LLAR A ONDA CERO CATALUNYA

LA CIUTAT

Inma Maldonado, a la Ciutat: "La gent inverteix poc en seguretat a casa i cal actualitzar-la per estar tranquils perquè és on tenim els nostres bens i la família”

LA SETMANA DE LA SEGURETAT A LA LLAR A ONDA CERO CATALUNYA

LA CIUTAT

Inma Maldonado, a la Ciutat: "La clau és detectar anticipadament el lladre per tal de reduir el seu temps d’actuació i obligar-lo a desistir de les seves intencions”

LA SETMANA DE LA SEGURETAT A LA LLAR A ONDA CERO CATALUNYA

LA BRÚIXOLA

Inma Maldonado explica a la Brúixola com millorar la protecció a casa nostra: "Recomano alarma interior, deteccions exteriors i portes de seguretat amb resistència física”