Temas

VACANCES

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Com superar unes vacances en família?

A hores d’ara, potser molts famílies ja tenen tancades les vacances amb pares, mares, nens, avis, tiets… Tota una saga familiar de viatge compartint 24 hores al dia plegats. Després es dóna que és una època on els divorcis augmenten. Per això, el coachde La Ciutat, en Julio Rosales, ens dona algunes pautes per gaudir d’aquests dies en família i no morir en l’intent.

LA GRAN BRÚIXOLA

Del balneari a la platja: l'Espanya de l'IMSERSO

En Miguel Cáceres ha vingut un dimarts més amb 'La gran Brúixola' a les mans. Avui l'ha fet girar per saber cap a quin indret se n'anirà la gent gran de Catalunya aquest estiu. Hem volgut posar en valor els famosos viatges de l'IMSERSO, que ajuden tanta gent a sortir de casa i passar-s'ho bé. Des de Benidorm fins a un balneari de Teruel, passant per la Costa del Sol: aquests són els destins principals dels catalans i de les catalanes de la tercera edat.

EL PROGRAMA DE SALUT, EDUCACIÓ SANITÀRIA I QUALITAT DE VIDA D’ONDA CERO CATALUNYA

Consells per contractar un viatge

Carles Aguilar, Director de “En Bones mans” entrevista a la directora de l’Agència Catalana del Consum, Elisabeth Abad, sobre els nostres drets com a consumidors i consumidores a l’hora de contractar serveis relacionats amb les vacances, per gaudir del nostre viatge amb tranquil·litat i sense problemes. S’acosta la Setmana Santa i, per tant, per a moltes persones això significa uns dies de lleure i de descans. Si esteu planificant un viatge o alguna escapada per a aquestes dates, us interessa el que expliquem al programa.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 26/03/2019

Avui hem començat la Setmana del Turisme a Onda Cero Catalunya i hem anat fins a la República Txeca. Hem preguntat al personal amb qui se n'aniria de viatge pel món. Hem berenat amb els nois i noies que protagonitzen al Teatre Condal de Barcelona el musical RENT. I en Miguel Cáceres ens ha portat les històries de la gent gran de Catalunya.

EL PROGRAMA D'ESTIU A D’ONDA CERO CATALUNYA

Fem l'agost 09/08/2018

En l'edició de matí del “Fem l'agost” hem tractat els problemes que es deriven del top manta i els llauners a la ciutat de Barcelona i a les platjes i a la ciutat de Barcelona amb el president de Barcelona Oberta, Gabriel Jené, el director general del gremi de restauració de Barcelona, Roger Pallarols i el periodista d'El País Alfonso Congostrina. Ens ha visitat la cuinera i la propietaria del restaurant Semproniana, Ada Parellada i també hem parlat amb la Montse Herrera de com quins consells cal seguir quan estem de vacances amb els nostres fills.

CADA VESPRE, A ONDA CERO CATALUNYA

La Brúixola 24/07/2018

La Consellera de la Presidència Elsa Artadi garanteix estabilitat al govern de Sánchez sempre que es mantingui el diàleg... Artadi per cert, que ha anunciat que els diputats suspesos del seu càrrec públic no cobren el seu salari des del 13 de Juliol. Pendents també de les vagues tant a l’aeroport com al sector del taxi que comencen demà, en plena temporada de vacances d’estiu. Aquests, i molts d’altres, son els temes que expliquem al programa informatiu La Brúixola, amb Gabriel Figueredo.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

La feina o la vida? La importància de saber desconectar

Més de la meitat dels treballadors a Catalunya responen a mails i trucades de feina durant el seu temps lliure. Així ho manifesta un estudi fet per Infojobs i Esade que ens ha servit de punt de partida per fer una interessant tertúlia sobre l’ús que fem del nostre propi temps. Una tertúlia que hem fet amb el coach del programa, Julio Rosales; el psicòleg especialista en psicologia econòmica, Ricard Cayuela; la responsable d’estudis d’Infojobs, Neus Margalló i l’agent per la igualtat de Barcelona Activa, Maria Eugènia Marin.