Temas

Seychelles

Tiene 115 islas

Seychelles: más allá de la playa

Las 115 islas de las Seychelles, de las que únicamente 30 están habitadas, constituyen un privilegiado destino de playas coralinas, clima tropical y sorprendentes parajes naturales. Un destino ideal para disfrutar de su tranquilidad y de sus hermosas playas, aunque tiene mucho más que ofrecer a sus visitantes que un paraíso de agua y arena en el que hacerse fotos.

SETMANA TURISME

Seychelles, la destinació paradisíaca per excel·lència

A l'espai Setmana del Turisme coneixem les Seychelles. Una destinació paradisíaca on gaudir de les millors platges del món, així com de la pràctica d'esports aquàtics i senderisme.

A més, de les Seychelles també en destaca la gastronomia local basada en vegetals i fruites tropicals així com en bons productes del mar.

Seychelles és una destinació apta per tot típus de turisme, des del luxe fins al motxilero, i una destinació molt indicada també pels viatges de noces.

A La Ciutat n'hem parlat amb Mónica González, Responsable de l’Oficina de Turisme de Seychelles per a Espanya i Portugal.

GENTE VIAJERA CATALUNYA

Les illes Seychelles estrenen un protocol anti-Covid per poder-hi viatjar de vacances

Les illes Seychelles son un paradís al mig de l’oceà Índic. Un arxipèlag de 115 illes en davant de l'Àfrica Oriental. Espai conegut per les seves platges, esculls de coral i reserves naturals, a més d'animals exòtics, com les tortugues gegants d'Aldabra. A Mahé tenim el punt de partida per visitar altres illes o fer sortides de submarinisme.

04/04/2019 SEYCHELLES

Els millors consells per anar de lluna de mel a Seychelles

Onda Cero Catalunya i l’equip de Gente Viajera Catalunya t’acosten a les millors destinacions del món per a les teves properes vacances. Carles Lamelo ens porta de viatge a Seychelles, amb els millors consells per anar de lluna de mel al programa La Brúixola amb Robert Calvo.

06/04/2019 SEYCHELLES (GENTE VIAJERA CATALUNYA)

Seychelles, el paradís del submarinisme

Onda Cero Catalunya i l’equip de Gente Viajera Catalunya t’acosten a les millors destinacions del món per a les teves properes vacances. Carles Lamelo ens porta de viatge a Sychelles per fer turisme actiu, nàutic i submarinisme.

04/04/2019 SEYCHELLES (LA CIUTAT)

El paradís és al teu abast a Seychelles

Onda Cero Catalunya i l’equip de Gente Viajera Catalunya t’acosten a les millors destinacions del món per a les teves properes vacances. Carles Lamelo ens porta de viatge a Seychelles, un paradís al teu abast per visitar les illes de Mahé, Praslin i la Digue, al programa La Ciutat amb Mónica Günther.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

De La Ciutat fins a les Seychelles

Ja sabeu que aquesta setmana parlem de turisme a Onda Cero Catalunya i avui a La Ciutat hem marxat fins a les exclusives Seychelles! Una destinació que, segons en Carles Lamelo, no es tan cara com la gent pot pensar.

Todo sobre el viaje a las Seychelles

Todo sobre el viaje a las Seychelles

En Te doy mi palabra, programa que presenta Isabel Gemio vamos a premiar al oyente más fiel con un viaje a las Islas Seychelles