GENTE VIAJERA CATALUNYA

Les illes Seychelles estrenen un protocol anti-Covid per poder-hi viatjar de vacances

Les illes Seychelles son un paradís al mig de l’oceà Índic. Un arxipèlag de 115 illes en davant de l'Àfrica Oriental. Espai conegut per les seves platges, esculls de coral i reserves naturals, a més d'animals exòtics, com les tortugues gegants d'Aldabra. A Mahé tenim el punt de partida per visitar altres illes o fer sortides de submarinisme.

Carles Lamelo

Catalunya | 08.03.2021 10:21

Les illes més conegudes de Seychelles són: Mahé, Praslin, La Digue i Plateu, encara que també hi ha les illes més allunyades: Frégate, Bird island i Denis. Les illes exteriors de les Seychelles principalment estan formades de cayos de sorra i preciosos atols de corall. Victòria és la capital de Mahé, la més gran de les 115 illes de les Seychelles. Disposa de zones de compres, llocs d'oci i zones per visitar com el Jardí Botànic, el Museu Nacional d'Història o el Rellotge de la Torre. La Digue és un altre dels llocs més visitats de les Seychelles. Destaca la platja Anse Source d'Argent i la Reserva Natural de Veuve, llar de l'ocell atrapamosques negre de paradís. A la Reserva Natural de la Vall de Mai, que és Patrimoni de la Humanitat, el més destacats són les palmeres del coco de mar i el papagai negre, típica espècie de les Seychelles.

Seychelles és famosa per les seves platges i comporta a realitzar activitats aquàtiques com submarinisme, snorkeling o excursions amb vaixell per immersions. També és un autèntic paradís per a la pesca, batent diversos rècords internacionals, així com té zones per a realitzar surf, windsurf i canoa. Ara han estrenat un procol específic perquè les persones vacunades puguin viatjar-hi i també els qui encara no han rebut la vacuna, presentant un test PCR.