Temas

sabors

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

Kimchi: el sabor coreà que millor marida amb el ramen

L’Albert Mata del restaurant tonkotsu, de Barcelona, ens intruirà als sabors d’un dels encurtits més famosos del món, el kimchi. Si el voleu aprendre a preparar o teniu curiositat per saber com maridar-lo, aquí en teniu una guia excel·lent.

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

Descobrim nous sabors amb Japonshop.com

Raul Carda ens porta un top 3 dels productes més innovadors a nivell gastronòmic d’aquesta setmana que no pots deixar de testar.

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

Encara no saps on trobar els sabors més bojos de Japó?

Raul Carda ens descobrirà un univers de sabors, i és que amb Japonshop.com fan possible tastar coses que triomfen al Japó. T’agradaria saber de què estem parlant? Doncs ja saps quina secció és la que no et pots perdre. So-m ’hi!