Temas

sabors

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

Japonshop.com nos presenta el CASUTERA! Sabes ya lo que es?

Raul Carda nos presenta una receta espanyola que triunfó hace siglos en Japón, el bizcocho, solo que allí lo llaman CASUTERA. No te pierdas esta y muchas más curiosidades sobre gastronomía nipona que nos presentan nuestros amigos de Japonshop.com

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

Japonshop.com ens porta les novetats de l’estiu!

Raul Carda ens proposa un menú deliciós per endur-nos a la feina, pel dia que no ens hagi donat temps a cuinar a casa o no vulguem baixar a cap restaurant, i a més amb productes 100% japonesos. No et deixis res per tastar!

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

Japonshop.com ens porta les novetats de l’estiu!

Raul Carda ens presenta totes les novetats que Japonshop.com ha portat del Japó aquest estiu, totes elles fantàstiques i molt divertides. No et deixis res per tastar!

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

Japonshop.com ens sorprèn cada dia més!

Raul Carda ens presenta les seves recomanacions per a sobreviure a un dia de platja o piscina, estar ben hidratats i alimentats! Però, quins productes haurà escollit dels que Japonshop.com porta directament des del Japó? No et deixis res per tastar!

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

Japonshop.com ens sorprèn cada dia més!

Raul Carda ens porta nous sabors, com un refresc amb sabor a caramel de nata i maduixa, uns dolços de tomàquet i cirera, uns fideus udon amb muchi i per acabar un snak de Dorameon. No et deixis res per tastar!

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

Fem Oniguiris a casa!

Raul Carda et porta les darreres novetats urbanes del Japó, productes que només trobaràs a una vending machine o a un “combini” de Tokyo, ara també a la web!

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

Okonomiyaki, la recepta nipona cosina del trinxat de la Cerdanya

Yuichi Hayashi, xef i propietari del restaurant El Nippon a l’Hospitalet de Llobregat, ens revela alguns secrets de la elaboració d’aquesta recepta típica d’Osaka, l’Okonomiyaki. Si t’agrada el trinxat de la Cerdanya no pots passar per alt aquesta recepta japonesa. Sigues el primer en assaborir-lo radiofònicament!