Temas

Rubén Amorín

Con Rubén Amorín

As novidades en Hotel Oca Allariz e iniciativas locais no Irixo

Conversamos hoxe en Se nos va la olla co cociñeiro Gerson Iglesias, quen pasa a ocuparse dos fogóns do Hotel Oca Allariz. Tamén con Gloria Bernárdez da iniciativa local <Merca Irixo>. Como cada venres, con Paco Sarria e Rubén Amorín en Más de Uno Ourense

Con Ruben Amorín

Vinagres con sabor Padrón e visita a El Hormiguero

No se nos va la olla de hoxe, Paco Sarria e Rubén Amorín falan con Xoan Pablo Lorenzo sobre seu vinagre con inspiración nos pementos de Padrón e con Marcos Masid, do Café Bar Sidrería El Hormiguero; aberto dende este pasado luns

Con Rubén Amorín

Arroutada en Se nos va la Olla

No espacio Se nos va la Olla de hoxe, Paco Sarria e Rubén Amorín van de Arroutada. Conversan con David Arenillas, impulsor desta cociña pantasma que opera dende O Couto con duas liñas de traballo: menú e pratos especiais. Reservade con tempo

Con Rubén Amorín

Se nos va la olla a Valdeorras

No espacio Se nos va la Olla, Paco Sarria e Rubén Amorín abordan hoxe a Ruta do Viño en Valdeorras e as modificación ás que a pandemia obliga. Falamos co presidente da Ruta, Joaquin Sánchez.

Se nos va la olla con Rubén Amorín

Os resultados da vendima valdeorresa en Se nos va la olla

Os máis de 5,5 millóns de kilos de uva recollidos na vendima na Denominación de Orixe Valdeorras levaron a que adicáramos o espacio Se nos Va la Olla; con Paco Sarria e Rubén Amorín; a conversar co presidente do Consello Regulador, José Luis García Pando.

Se nos va la olla con Rubén Amorín

As Xornadas do Boi en Allariz

Abordamos unha das citas gastronómicas do outono na provincia de Ourense no espacio Se nos va la olla, con Paco Sarria e Rubén Amorín. Falamos coa Alcaldesa de Allariz, Cristina Cid.

Con Ruben Amorín

El Artesano en Se nos va la olla

Visitamos hoxe no espacio Se nos va la olla, con Paco Sarria e Rubén Amorín o restaurante El Artesano, na estrada a Castro de Beiro. Falamos co seu xerente, Luis Puente.