Temas

rami remeis

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 13/10/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Carolina Blàvia directora artística del Festival Internacional de Fado de Catalunya que es celebra a Lleida del 14 al 23 d'octubre. Remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami i recomanacions literàries de la Marta Planes. Agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 06/10/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Tomàs Cusiné, president de la Ruta del Vi de Lleida, una ruta de contrastos per posar en valor la qualitat del vi i del territori. Remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami i amb en Joan Ramon González avui parlem d'un conjunt de 4 carrers que ens portaran de viatge al passat, al descobriment d’Amèrica. Acabem donant un cop d'ull a l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 22/09/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Ens apropem al CaixaForum Lleida per conèixer la nova exposició d'aquesta temporada. Art i mite. Els déus del Prado. En parlem amb Fernando Pérez Suescun, cap de Continguts Didàctics de l’Àrea d’Educació del Museo del Prado i comissari de l’exposició. Remeis naturals amb Albert Rami. Seguim coneixent qui dona nom als carrers de Lleida amb Joan Ramon González i donem un cop d'ull a l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 15/09/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Jordi Milán, director i fundador de la companyia teatral La Cubana, que commemora els 40+1 anys de la seva fundació. Remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami, que respon a les preguntes i consultes que ens feu arribar a través del correu lleida@ondacero.es. Amb l'escriptora i blogger Marta Planes avui parlem del nou llibre de Fernando Aramburu, que després de 5 anys de "Patria" torna amb una nova novel·la "Los vencejos", amb diversitat d'opinions i també d'algunes novetats de la Setmana del Llibre i tanquem el programa amb l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 08/09/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Anna Giribet, directora artística de FiraTàrrega que aquest any celebra 40 edicions, del 9 al 12 de setembre. Remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami, amb el Joan Ramon González fem un recorregut per les escultures que trobem a Lleida, partint d'"Els plors de la Terra", de Miguel Ángel González, que s'ha instal·lat davant la passarel·la de Pardinyes. I acabem donant un cop d'ull a l'agenda, avui amb la proposta destacada del showcase exclusiu d'Europa FM que aquest vespre porta el grup Dvicio a Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 21/07/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Espai de remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami. Coneixem el patrimoni de la ciutat de Lleida i els noms dels carrers amb Joan Ramon González, president de l'Associació Amics de la Seu Vella de Lleida i donem un cop d'ull a l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 14/07/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb la regidora de Salut de la Paeria Montse Pifarré, que comenta la situació covid a la ciutat de Lleida i les mesures que es prenenen, amb els cribratges massius per a joves previstos pels dijous de juliol, aixi com la proposta del toc de queda per municipis. Torna aquest any el festival d'arts escèniques Esbaiola't a Esterri d'Àneu, ens ho comenta un dels directors artístics del certamen, Carles Pijuan. Remeis naturals amb Albert Rami, propostes literàries amb la Marta Planes i repàs d'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 07/07/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Llorenç González, president de l'Associació de Comerciants de l'Eix Comercial de Lleida amb qui parlem de la campanya de rebaixes d'estiu i de l'efecte de la pandèmia en el sector comercial de l'Eix. Remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami. Tanquem el triangle de carrers de la part baixa del barri de Pardinyes de Lleida amb en Joan Ramon González i donem un cop d'ull a l'agenda cultural del dia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 30/06/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Oriol Berenguer, director del Banc dels Aliments de les comarques de Lleida que ens parla del projecte conjunt amb la Fundació Jericó per a la reobertura del menjador social. Remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami. L'escriptora i blogger Marta Planes ens recomana tres lectures ben diverses i donem un cop d'ull a l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 23/06/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Celebracions de la revetlla de Sant Joan a les comarques de Lleida. Reobre l'oci nocturn a Lleida aprofitant la nit de revetlla, en parlem amb Xavi Boch, CEO del grup Bonöbo que gestiona 8 locals d'oci noturn a la ciutat. Remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami i en Joan Ramon González ens acompanya fins al carrer pare Palau de Pardinyes i ens explica qui va ser.