Temas

rami remeis

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 04/05/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Aquest dijous passen pels micròfons de Onda Cero Lleida Carme Valls i Antoni Gelonch després de ser reconeguts amb la Creu de Sant Jordi per la promoció de la música i el cant coral i per la divulgació de l'art, respectivament. Remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 27/04/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Josep Serveto, president de l'Associació de la Trobada Empresarial al Pirineu que es celebra a la Seu d'Urgell els dies 8 i 9 de juny i ens explica el gruix de la programació d'enguany. Seguim amb els remeis naturals amb Albert Rami i viatgem fins a Xipre amb Joan Ramon Zaballos.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 20/04/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Coneixem les propostes literàries de Pagès Editors per aquest Sant Jordi, amb més d'una trentena de novetats de diversos gèneres, parlant amb la directora Eulàlia Pagès. Seguim amb els remeis naturals del naturòpata Albert Rami i les novetats a la televisió, plataformes i cinema amb Miki de Santiago.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 13/04/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. La periodista i escriptora Gemma Ruiz Palà ens presenta "Les nostres mares", novel·la guanyadora del Premi Sant Jordi. Remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami i parlem de les obres que s'estant fent a Lleida i quin impacte tindran en l'espai urbà amb l'ambientòleg Jordi Prats.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 30/03/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb l'historiador i periodista Andreu Claret, que ens presenta la seva última novel·la París érem nosaltres, guanyadora del Premi Ramon Llull. Seguim amb els remeis naturals de naturòpata Albert Rami i obrim una finestra al món per viatjar als països del Deep South dels Estats Units amb Joan Ramon Zaballos.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 23/03/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb el periodista Vicenç Lozano que ens presenta el seu darrer llibre, Vaticangate, el complot ultra contra el papa Francesc i la manipulació del pròxim conclave. Seguim amb el naturòpata Albert Rami i les notícies de la televisió i el cinema amb Miki de Santiago.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 16/03/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb l'escriptor Màrius Serra que ens presenta la seva darrera novel·la La dona més pintada. Seguim amb els remeis naturals del naturòpata Albert Rami i l'actualitat de sèries, premis i cinema amb Miki de Santiago.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 09/03/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem de la campanya de sensibilització Ull al glaucoma amb la doctora Cesca Mayoral, oftalmòloga especialista en glaucoma de la Clínica ILO. Seguim amb els remeis naturals del naturòpata Albert Rami i parlem de la sequera i les restriccions que han entrat en vigor amb l'ambientòleg Jordi Prats.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 02/03/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Aquest dissabte actua a l'Auditori Enric Granados de Lleida Veus - Cor Infantil Amics de La Unió amb l'espectacle Songs of Hope i en parlem amb el seu director, Josep Vila. Seguim amb el naturòpata Albert Rami i els seus consells i parlem amb el professor de música Jordi Cano sobre les cançons de despit, més enllà de Shakira.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 23/02/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Carolina López, directora de l'ANIMAC, que ens parla de tot el que passarà durant aquests dies a Lleida al voltant de la Mostra Internacional de Cinema d'Animació de Catalunya. Remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami. Seguim amb Halldor Mar que ens presenta el seu treball discogràfic El mar no té camins i obrim una finestra al món per viatjar fins a Bulgària amb Joan Ramon Zaballos.