Temas

rami remeis

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 05/05/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem dels municipis que han estat escollits per a les proves pilot del nou programa de mobilització d'habitatge al món rural, entre els quals s'hi troben Almatret i Llardecans i entrevistem Núria Almacellas, tècnica de repoblament i turisme de l'Ajuntament de Llardecans. Remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami. La Marta Planes ens porta llibres protagonitzats per personatges femenins i l'agenda cultural del dia.

LES BONES HERBES

Remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami

Cada dimecres responem als dubtes i consultes que ens feu arribar per traslladar al naturòpata Albert Rami. Remeis naturals per tenir un son reparador i calmar el sistema nerviós, per fer desaparèixer l'acné i tenir una salut de ferro.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 28/04/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Arnau Aymerich, cantant del grup Ebri Knight, que ens presenta el seu darrer treball discogràfic "Carrer" que arribarà en concert a Lleida el 14 de maig. Remeis naturals amb Albert Rami. Parlem amb Joan Ramon González, president de l'Associació d'Amics de la Seu Vella de Lleida que valora l'ensurt d'aquesta setmana amb l'esllavissada de part del mur del Turó de la Seu Vella i adverteix de la necessitat de més rigor i recursos per consolidar el Turó, el principal monument de Lleida. Seguim també recorrent el barri de Pardinyes. Repàs a l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 21/04/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Avui comencen els cribratges poblacions amb automostres de PCR a Tàrrega, la mateixa estratègia que es seguirà als cribratges seriats que s'ofereix a les empreses fructícoles en el marc del pla de treball per a la gestió coordinada de la campanya agrària. En parlem amb Ramon Farré, delegat del Govern a Lleida. Remeis naturals amb Albert Rami, que dona resposta a les consultes que ens fan arribar els oients i les recomanacions de Sant Jordi que ens porta la Marta Planes.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 14/04/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida amb Núria Mora. Entrevista amb Joan Pifarré, que ens parla del projecte d'agrocultura i agroturisme que vol donar a conèixer i posar en valor l'Horta de Lleida a través d'"Engranja't a l'Horta". Remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami i amb en Joan Ramon González fem una ruta per la Lleida republicana amb motiu dels 90 anys de la proclamació de la segona República espanyola. Repassem l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 07/04/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Comença a la Universitat de Lleida el cribratge massiu per detectar casos asimptomàtics de covid mentre pugen els ingressos als hospitals lleidatans. Remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami que respon a les consultes que els oients ens fan arribar. Llibres i novetats que ens trobarem per Sant Jordi, que ens explica Marta Planes i repàs a l'agenda cultural del dia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 24/03/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Entrevista amb el periodista i escriptor Xavier Bosch, que aquesta tarda presenta al Cafè del Teatre la seva darrera novel·la "La dona de la seva vida". L'espai bones herbes amb el naturòpata Albert Rami i amb en Joan Ramon Gonzçalez avui coneixem el carrer Menàrguens de Lleida i també aquest municipi de la comarca. L'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 17/03/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Entrevista amb Carles Vega, director dels Serveis Territorials d'Educació a Lleida que ens comenta l'evolució de la covid19 a les aules, la previsió de cara al nou curs amb l'inici de les preinscripcions escolars aquesta setmana i el nou mapa d'infantil i primària a la ciutat de Lleida com a novetat. Remeis naturals amb Albert Rami i propostes literàries amb Marta Planes.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 10/03/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Entrevista amb Xavi Roma, organitzador del MUD, el Festival de Músiques Disperses que es celebra aquest cap de setmana adaptat a les circumstàncies després de suspendre l'edició de l'any passat, just quan es va declarar l'estat d'alarma. Torna el MUD recuperant la programació de proximitat que tenia prevista. Els remeis naturals del naturòpata Albert Rami i parlem de carrers del barri de Pardinyes en clau 8-M amb Joan Ramon González, president de l'Assocació d'Amics de la Seu Vella de Lleida. Repàs a l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 03/03/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Avui entrevistem la síndica d'Aran Maria Vergés que ens comenta la situació epidemiològica en que es troba la Vall d'Aran, el territori amb l'índex de risc de rebrot més elevat de Catalunya i escoltem les reclamacions que fa arribar el Conselh Generau d'Aran al govern de la Generalitat. Els consells del naturòpata Albert Rami, responen a les consultes que els oïents fan arribar. Llibres i literatura amb l'escriptora i blogger Marta Planes i repàs a l'agenda del dia.