Temas

rami remeis

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 12/01/22

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Joan Anton Rafecas, president de la Federació Avícola Catalana que ens parla de la situació que viu el sector arran del focus de grip aviària que es va detectar en aus salvatges a Soses. Remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami. En Joan Ramon González ens parla dels murals de Joan Fontcuberta a la Fundació Vallpalou, al barri de Pardinyes de Lleida i repassem l'agenda cultural del dia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Seguiment del sorteig de la Grossa de Nadal que ha passat de llarg de Lleida, amb només dos sèries venudes a La Bruixa d'Or de Sort d'un quart i un cinquè premi. Reaccions del sector de la restauració i l'oci nocturn de Lleida a les noves restriccions anunciades pel Govern. Remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami i rànquing de llibres d'aquest 2021 de la Marta Planes. Tanquem el programa amb l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 15/12/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Mercè Gomà, responsable de màrqueting del Grup Nufri, promotor de la plataforma #EllesSondAquí que demà celebra a Lleida la III Jornada Comunicació, Dona i Esport. Remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami. Donem la benvinguda a Índibil i Mandoni amb en Joan Ramon González, president de l'Associació Amics de la Seu de la Vella i donem un cop d'ull a l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 01/12/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Lleida està d'actualitat davant la possibilitat d'acollir la fàbrica de bateries, aquesta és una de les qüestions més destacades que ha comentat l'alcalde Miquel Pueyo en el marc de la conferència anual organitzada pel Col·legi de Periodistes de Lleida. El naturòpata Albert Rami dona resposta a les consultes que ens feu arribar per correu electrònic i als telèfons del directe. Parlem amb Joan Ramon González sobre el carrer Virginia Wolf, anteriorment Alcalde Montaña i acabem el programa repassant l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 24/11/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Coneixem la implantació del cotxe elèctric en el sector de l'automoció, en parlem amb Alfonso Lamolla, cap de vendes del concessionari Kia Callesa Lleida, que a més ens parla de l'últim model KIA EV6 que recentment han presentat a Lleida. Remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami i recomanacions literàries de la Marta Planes, a més de donar un cop d'ull a l'agenda cultural del dia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 17/11/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb l'escriptor Alejandro Palomas que ens presenta la seva última novel·la "Un país amb el teu nom". Remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami. Coneixem els carrers de Lleida amb Joan Ramon González, president de l'Associació Amics de la Seu Vella de Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 10/11/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem de creixement empresarial amb Xavier Arfelis, gerent de TransLleida missatgers - GLS Lleida que estrenen noves instal·lacions al polígon industrial El Segre. Remeis naturals amb al naturòpata Albert Rami i recomanacions literàries de la Marta Planes, a més de donar un cop d'ull a l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 03/11/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques, dades d'atur corresponents a l'octubre a la demarcació de Lleida i comença la demolició de les cabines del peatge de l'AP-2 a Lleida. Remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami i en Joan Ramon González ens porta a Pardinyes per conèixer els carrers Josep Pallach i Vicenç Ximenis. Acabem el programa amb el repàs d'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 20/10/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Després de l'anunci del traspàs a FGC i la millora de la línia de Lleida – Manresa escoltem alguns alcaldes del territori que ho valoren amb satisfacció però també amb l'expectativa de saber els detalls i la reclamació de millorar també les infraestructures. Remeis naturals amb Albert Rami. En Joan Ramon González ens explica què han preparat aquest any per celebrar el Dia de la Seu Vella de Lleida i donem un cop d'ull a l'agenda cultural del dia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 13/10/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Carolina Blàvia directora artística del Festival Internacional de Fado de Catalunya que es celebra a Lleida del 14 al 23 d'octubre. Remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami i recomanacions literàries de la Marta Planes. Agenda cultural.