Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

rami remeis

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dimecres 19/09/18

  La Ciutat Lleida

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Bones herbes i remeis naturals amb Albert Rami i novetats literàries d'aquesta tardor amb Marta Planes.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dimecres

  La Ciutat Lleida

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat, parlem de la tornada a l'escola. Consells saludables amb Albert Rami, padel i caminem per Lleida amb Joan Ramon González.

 • AUDIO MORA

  Dimecres

  La Ciutat Lleida 25/07/18

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Rami remeis. Entrevista amb el regidor de Cultura de l'Ajuntament de Bellvís, Julià Ortoneda sobre la festa dels Firals i descobrim els tallers de recerca d'or al Segre que es fan al Centre d'Interpretació de l'Or de Balaguer, parlant amb Mireia Subirada.

 • AUDIO MORA

  Dimecres

  La Ciutat Lleida 18/07/18

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat, Rami remeis. Parlem amb Carles Pijuan sobre el Festival Esbaiola't d'aquest cap de setmana a Esterri d'Àneu i espai de llibres i lteratura amb Marta Planes.

 • AUDIO MORA

  Dimecres

  La Ciutat Lleida 11/07/18

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Bones herbes amb Albert Rami. Entrevista amb Eva Balcells, portaveu del Festival Paupaterres de Tàrrega i caminem per Lleida fins al Parc de la Mitjana amb Joan Ramon González.

 • AUDIO MORA

  Dimecres

  La Ciutat Lleida 04/07/18

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat, Remeis naturals amb Albert Rami, parlem del concert solidari Game Rock que organitza Creu Roja Joventut a Lleida i llibres recomanats per Marta Planes.

 • AUDIO MORA

  Dimecres

  La Ciutat Lleida 27/06/18

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Rami remeis. Parlem amb Sara Jové, responsable del celler Mas Blanch i Jové, sobre la Vinya dels Artistes i la nova escultura de Carlos Pazos. Coneixem el patrimoni i els carrers de la ciutat de Lleida amb Joan Ramon González.

 • AUDIO MORA

  Dimecres

  La Ciutat Lleida 20/06/18

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat, remeis naturals amb Albert Rami. Parlem de l'informe que ha presentat el sector turístic de Lleida per reclamar un pla estratègic i fer-lo més competitiu. Recomanacions literàries amb Marta Planes.

 • AUDIO MORA

  Dimecres

  La Ciutat Lleida 06/06/18

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat, remeis naturals amb Rami Remeis. Parlem sobre els cursos que ofereix aquest any la Universitat d'Estiu de la UdL amb el seu coordinador Joan Sagués. Propostes de llibres i literatura amb Marta Planes.

 • AUDIO MORA

  Dimecres

  La Ciutat Lleida 30/05/18

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat, entrevista amb Francesc Reguant, economista en temes del sector agroalimentari. Rami remeis i caminem pel barri de Pardinyes amb Joan Ramon González per conèixer qui va ser el Baró de Maials.