Temas

rami remeis

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 02/02/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques, comentem la jornada del Dia Mundial del Càncer que es celebra a Lleida. Remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami. Entrevista amb Josep Mª Pujol, president de l'Associació Blaus Lleida en motiu de la Mare de Déu del Blau i els petits plaers amb Marta Romera.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 26/01/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Seguiment de les vagues que hi ha en el sector sanitari i educatiu. Parlem de patrimoni amb Jesús Brufal que avui ens presenta el castell de l'Albagès. Seguim amb el naturòpata Albert Rami i obrim una finestra al món per viatjar amb Joan Ramon Zaballos fins a Sri Lanka.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 19/01/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. El naturòpata Albert Rami dona resposta als dubtes i les consultes que ens feu arribar. Parlem amb l'alcaldessa de les Borges Blanques Núria Palau sobre la 60a edició de la Fira de l'Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues que es celebra aquest cap de setmana i als petits plaers, amb la Marta Romera parlem sobre alimentació i embaràs.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 12/01/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb la gerent d'Ilerna, Natàlia Rubio que ens parla dels projectes d'expansió presencial que té el centre de formació professional aquest 2023. Seguim amb els remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami i parlem de l'autoconsum de plaques solars fotovoltàiques amb l'ambientòleg Jordi Prats.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 22/12/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Seguiment de l'actualitat amb el sorteig de la Rifa de Nadal que aquest any ha passat de llarg de les comarques de Lleida. Seguim amb el naturòpata Albert Rami i viatgem fins al Quebec amb Joan Ramon Zaballos per obrir una nova finestra al món.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 15/12/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Antoni Gelonch que ens presenta el llibre "La història de Lleida explicada a la canalla", il·lustrat per la lleidatana Andrea de Castro. Seguim amb els remeis naturals del naturòpata Albert Rami i parlem sobre malbaratament alimentari amb l'ambientòleg Jordi Prats.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 17/11/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. El naturòpata Albert Rami dona resposta a les consultes que ens feu arribar. Seguim parlant d'actualitat del territori amb el subdelegat del govern espanyol a Lleida, José Crespín i l'espai dels Petits plaers amb la dietista integrativa Marta Romera, que avui ens parla sobre l'embaràs i l'alimentació.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 10/11/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. L'actualitat passa per l'emergència cinegètica i climàtica. Coneixem la situació en que es troben diversos pagesos de l'Urgell a causa de la plaga de conills. Remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami i seguim amb l'emergència climàtica i el debat que s'està duent a Egipte, en el marc de la Cimera del Clima i les conseqüències que pot tenir no frenar l'escalfament global, tal com ens explica l'ambientòleg Jordi Prats. Agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 03/11/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. El naturòpata Albert Rami respon a les consultes que ens feu arribar. Seguim parlant del polígon Torreblanca - Quatre Pilans i la bona acceptació de les modificacions proposades per la Cambra de Comerç de Lleida. Petits plaers amb la dietista integrativa Marta Romera i l'agenda cultural del dia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 27/10/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. Entrevista amb Antonieta Marba i Laia Viudez que ens parlen de la desfilada solidària que estan organitzant per aquest divendres al Barris Nord, durant el descans del partit entre l'ICG Força Lleida i l'Almansa, en benefici de l'Associació Refem de Lleida. Seguim amb els remeis naturals del naturòpata Albert Rami i obrim una finestra al món amb Joan Ramon Zaballos, per viatjar fins a Liechtenstein.