Temas

PRODUCTES AMB D.O.

LA CIUTAT, AMB JOSEP PUIG

El sisè millor formatge del món és català

Parlem del formatge madurat de cabra ecològic de Mas El Garet, que recentment s’ha alçat amb la medalla de súper or, en el premis World Cheese Awards, el concurs de formatges per excel·lència a nivell mundial on enguany s’hi ha presentat fins a 3427 formatges

LA CIUTAT, AMB MARTA PÉREZ

Productes amb D.O: Los secretos de la cocina del cava

A l’espai Productes amb D.O. de La Ciutat amb Marta Pérez us presentem el llibre "Los secretos de la cocina del cava" on col·laboren els millors cuiners del país com Juan Mari ARzak, Martín Berasategui o Joan Roca. Avui entrevistem Pedro Bonet, president del Consell Regulador de la Denominació d'Orígen Cava, entitat que coordina els continguts d'aquesta publicació.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Productes amb D.O: Les coques de Perafita

A l’espai Productes amb D.O. de La Ciutat amb Mònica Günther coneixem la història de les coques de Perafita. Un producte que va començar a fer-se en un petit obrador familiar als anys 50 i que a dia d’avui es distribueix per tot el territori però continua fent-se de forma artesanal.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Podem passejar per camps de cirerers a menys d’una hora de Barcelona?

A l’espai Productes amb D.O. de La Ciutat amb Mònica Günther, avui la Marta Pérez ens descobreix les cireres de Sant Climent de Llobregat. Famoses per ser molt dolces i perquè de Sant Climent surten més de la meitat de les cireres que es mengen a Catalunya. A la primavera, els seus camps no tenen res a envejar als famosíssims cirerers en flor del Japó.