Temas

Pimec Comerç

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 26/04/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Avui s'aixeca a Catalunya el confinament comarcal i en parlem amb Manel Llaràs, president de Pimec Comerç Lleida que valora positivament la flexibilització d'aquesta mesura, així com també les restriccions d'accés a les grans superfícies comercials. Tertúlia esportiva amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch i donem un cop d'ull a l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 01/03/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Avui comença la flexibilització de restriccions que afecten a diversos sectos, sobretot al comerç, amb l’obertura de dilluns a divendres dels establiments de més de 200 metres quadrats. En parlem amb Manel Llaràs, president de Pimec Comerç a Lleida. Actualitat esportiva, amb David Bachiller. En l’espai de patrimoni, seguim coneixent lleidatans il·lustres amb en Jesús Brufal que avui ens parla de Ramon Xuriguera i tanquem el programa amb el repàs a l’agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 28/07/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui parlem de la situació de covid19 a la regió sanitària de Lleida, en un dia en què baixen les hospitalitzacions. Espai Construïm futur amb tu, parlem amb Manel Llaràs, president de Pimec Comerç Lleida que ens parla de l'APP lacompra, la digitalització del comerç de proximitat. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové que ens apropa a les herbes aromàtiques i agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 07/05/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui parlem amb Manel Llaràs, president de Pimec Comerç a Lleida sobre la proposta de desescalada a ritme diferent per Lleida, Alt Pirineu i Aran. Les NO dietes amb la Marta Romera. Sèries, televisió amb Miki de Santiago i agenda cultural confinada.

FEM L'AGOST 30/07/2019

La problemàtica del top manta a la ciutat de Barcelona

El top manta cada cop és més present als carrers de Barcelona. Al programa hem volgut abordar aquesta situació amb el nostre expert en seguretat, Enrique de Madrid Dávila, el President de l'Associació de comerciants de la Barceloneta, Sergi Ferrer i amb l'adjunt a la presidència de PIMEC COMERÇ, Carles Gironès, per saber i conèixer quins impactes econòmics i de convivència té per la ciutat de Barcelona el fenòmen del top manta.

Dimarts

La Ciutat Lleida 03/05/16

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem del model comercial de Lleida amb Maria Rosa Armengol, secretaria general de la FECOM i amb Manel Llaràs i Pedro Garcia, president i tècnic de PIMEC Comerç. Rami remeis i noves tecnologies amb David Casero.