Ourense Provincia
A Xunta pon en valor a festa de exaltación do pan de Cea
No 2022 este pan acadou unha produción certificada de case 389 toneladas, xerando un valor económico estimado lixeiramente superior ao millón de euros.
Temas
Ourense Provincia
No 2022 este pan acadou unha produción certificada de case 389 toneladas, xerando un valor económico estimado lixeiramente superior ao millón de euros.
Más de uno ourense
As novas deste venres 30 de Xuño, con Paco Sarria, coa información de Ourense e a súa provincia, así mesmo os titulares de prensa e as novas do Tempo.
Más de uno ourense
As novas deste xoves 29 de Xuño, con Paco Sarria, coa información de Ourense e a súa provincia, así mesmo os titulares de prensa e as novas do Tempo.
Ourense Provincia
O sábado 1 de xullo terá lugar a IX Ruta dos Fornos, na que os visitantes poderán degustar diversos petiscos en 7 fornos tradicionais diferentes.
Más de uno ourense
Imos a Cea hoxe por partida doble en Se nos va la Olla con Paco Sarria e Rubén Amorín. En primeiro lugar ata a Brasería Ventura para falar en Faramontaos con Marcos Mosquera e uns poucos metros máis aló con Carlos Rodríguez, presidente da IXP Pan de Cea para falar da XXIX Edición da Festa do Pan que ten lugar esta fin de semana.
Festa Pan de Cea
O alcalde de San Cristovo de Cea, José Luis Valladares, animou á participación na Ruta dos Fornos e na Festa do Pan de Cea despois de dous anos de parón obrigado pola pandemia.
Cooperación
Os municipios de menos de 20.000 habitantes interesados en solicitar dita axuda poderán facelo ata o día 29 de abril
Cooperación
Os municipios de menos de 20.000 habitantes interesados en solicitar dita axuda poderán facelo ata o día 29 de abril
Alimentación
Trátase dos puntos de venda das 14 panadarías xa inscritas nesta indicación xeográfica protexida, mentres se seguen a tramitar máis solicitudes de rexistro
As fogazas, roscas, bolas e barras amparadas polo selo distribúense envasadas e identificadas cunha etiqueta numerada na que figura o logotipo de Pan Galego, asegurando a súa rastrexabilidade en todo momento
O director da Axencia Galega da Calidade Alimentaria animou a que se sigan adherindo á IXP tanto as panaderías que elaboren este produto tan característico, como os muíños e os produtores de trigo
Se nos va la olla con Ruben Amorín
Os queixos de Touza Vella, o pan da Panadería Tito e o xamón de Enrique Tomás compuxeron hoxe os bocadillos premium do espacio Se nos va la olla, con Paco Sarria e Rubén Amorín.