Temas

Nadia

Lunes 3 de Febrero

Más de Uno Extremadura Informativo

La vicepresidenta tercera y ministra de Asuntos Económicos, Nadia Calviño, ha señalado sobre la posibilidad de que el campo extremeño tuviera un salario mínimo interprofesional más bajo. Ha defendido mirar al futuro con el objetivo de que todos los ciudadanos mejoren sus condiciones de vida y tengan los mismos derechos garantizando el mercado interior.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 04/06/19

En el seu informe final la fiscalia afirma que els fets que s'estan jutjant al Tribunal Suprem van ser un cop d'estat. Pendents també del balanç que ha fet Quim Torra del seu primer any de govern. I també hem explicat que el pare de la Nadia ha quedat en llibertat després de passar la meitat de la condemna, que encara no és ferma, en presó preventiva.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 07/11/2018

Falsa alarma a l'estació de Sants de Barcelona per la sivella d'un cinturó en forma de granada de mà. El president de la Generalitat Quim Torra ha aprofitat la rectificació de les hipoteques per tornar a demanar la dimissió de Carlos Lesmes com a president del Tribunal Suprem. I també hem explicat que L’Audiència de Lleida condemna el pare, Fernando Blanco, a 5 anys de presó i la mare, Marga Garau a 3 anys i mig per estafar més de 400.000 euros en donatius.

La Audiencia de Lleida

Condenados los padres de Nadia a penas de cinco y tres años y medio de cárcel

La Audiencia de Lleida ha condenado a sendas penas de cinco y de tres años y medio de cárcel a Francisco Blanco y Margarita Garau, los padres de la niña Nadia, por estafar a más de 400.000 euros en donativos que recaudaron en campañas solidarias, simulando que eran para tratar a su hija de una enfermedad rara.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies migdia 04/10/2018

Les discrepàncies entre Junts per Catalunya i ERC torna a bloquejar el Parlament. Pendents també avui de dos judicis. D'una banda, l'inici del judici contra l’antiga cúpula de Catalunya Caixa a la Audiència de Barcelona. De l'altra, el judici del Cas Nadia, que avui queda vist per sentència.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 03/10/2018

Retrets, peticions de dimissió i manca d'unitat entre el bloc independentista han marcat aquesta segona jornada del debat de política general al Parlament de Catalunya. Mentre, des de Madrid, PP i C's reiteren que ha arribat el moment de tornar a aplicar el 155 a Catalunya. I també hem estat pendents de la segona jornada del judici del cas Nadia. Un forense assegura que la nena no corria perill per la malaltia que pateix.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 02/10/2018

El parlament aprova que els diputats suspesos pel jutge Pablo Llarena puguin escollir el seu substitut. Mentre, continuen les reaccions després dels aldarulls d'ahir al vespre a les portes del Parlament. Des de la oposició, s'ha repetit les peticions de dimissions i compareixences del govern. També molt pendents avui de l'inici del judici del cas Nadia...el seu pare assegura que els diners que van recollir eren pels tractaments de la petita.