Temas

Municipals

LA BRÚIXOLA, AMB ROBERT CALVO

Jaume Collboni: ‘Ada Colau va crear moltes expectatives que no han tingut resposta en el seu govern i de fet ha pres moltes decisions que no s’han entès’

Avui a la Brúixola hem entrevistat al líder del PSC a l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, que ja escalfa motors de cara a les eleccions municipals de la primavera de l’any vinent. Collboni assegura que s’ha fet menys habitatge social durant el mandat d’Ada Colau que en cap dels anteriors governs de la ciutat.

LA BRÚIXOLA, AMB ROBERT CALVO

Entrevista Neus Munté.

Avui a la Brúixola hem entrevistat a la presidenta del PDeCAT i possible candidata del partit a l’alcaldia de Barcelona. Neus Munté considera que Elsa Artadi està preparada per ser presidenta de la Generalitat en cas que el Parlament ho decidís. La exvicepresidenta no descarta presentar-se amb Jordi Graupera sota la mateixa candidatura a la capital catalana.

Dijous

La Ciutat Lleida 28/05/15

La Ciutat Lleida presentat per Núria Mora. Anàlisi dels resultats electorals del 24M amb periodistes: Joan Tort (El Punt-Avui), Josep MªSanuy (Grup Segre), Josep Ramon Ribé (La Mañana). Notícies de sèries, programes, audiències de la televisió amb Miki de Santiago.

Dilluns. Anàlisi electoral 24M

La Ciutat Lleida 25/05/15

La Ciutat Lleida presentat per Núria Mora. Avui en tertúlia comentem els resultats electorals a la ciutat de Lleida. En parlem amb Joan Miquel Ballesté (ICV), Carmel Mòdol (ERC), Joan Gómez (PSC), Cristina Bosch (CiU) i Marisa Xandri (PP). També parlem amb Ángeles Ribes (C's)

Dijous

La Ciutat Lleida 21/05/15

La Ciutat Lleida presentat per Núria Mora. Entrevista amb Rosario Raro, autora de la novel·la "Volver a Canfranc". Retrat comarcal per les municipals del 24M i Miki de Santiago amb les noticies de la televisió.

Dimecres. Inclou Diari de Campanya

La Ciutat Lleida 20/05/15

La Ciutat Lleida, presentat per Núria Mora. Diari de Campanya amb l'entrevista a Antoni Postius, cap de llista de Convergència i Unió a l'alcaldia de Lleida. Retrat comarcal i actualitat de la televisió amb Miki de Santiago.

Dimarts. Inclou Diari de Campanya

La Ciutat Lleida 19/05/15

La Ciutat Lleida presentat per Núria Mora. Diari de Campanya amb l'entrevista a Dolors López, cap de llista del Partit Popular a l'alcaldia de Lleida. Retrat comarcal i actualitat del dia.

Dilluns. Inclou Diari de Campanya

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, presentat per Núria Mora. Diari de Campanya amb entrevista a Eduard Baches, cap de llista d'ICV-EUiA-Mes, l'Entesa per Lleida, a l'alcaldia de Lleida.

Divendres. Inclou Diari de Campanya

La Ciutat Lleida 15/05/15

La Ciutat Lleida, presentat per Núria Mora. Diari de Campanya amb l'entrevista a Carles Vega, cap de llista d'ERC-Avancem a l'alcaldia de Lleida. Retrat comarcal i actualitat del dia.

Dijous. Inclou Diari de Campanya

La Ciutat Lleida 14/05/15

La Ciutat Lleida presentat per Núria Mora. Diari de Campanya amb l'entrevista a Ángeles Ribes, cap de llista de Ciutadans a l'alcaldia de Lleida. Bloc electoral per comarques i actualitat del dia.