Temas

Lideratge

12/9/2020 ELS DIJOUS A LA WEB DE 16 a 17 i DISSABTES A FM DE 6 a 7 h

LIDERATGES, LA VEU DE LA DONA ALS NEGOCIS 12/9/2020

podcast complet de Lideratges amb Ariadna Belver. Avui al programa parlem amb Macarena Cespedes, Directora de EDUCO España sobre la tornada a l’escola.

DS. 06:00

LIDERATGES

Programa radiofònic setmanal Amb Ariadna Belver, de divulgació de continguts relacionats amb la dona i el seu entorn professional. La corresponsabilitat, els plans d'igualtat, el lideratge transformacional, el fre a l'assetjament i l'empresa amb caràcter femení en el punt de mira.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Txell Costa: “no es pot retenir el talent”

Mònica Günther entrevista a La Ciutat a Txell Costa que ha publicat el llibre ‘Liderar en femenino para hombres y mujeres’. Exposa que fins ara el lideratge s’ensenya des d’un punt de vista masculí i ella aposta per un lideratge més emocional, humil i empàtic.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

El més important per liderar és ser autèntic

Fran Chuan ens ha portat el seu llibre 'Autenticidad' (Profit). Ell aprofita la seva experiència professional per traçar les línies dels bons projectes empresarials. Fran Chuan és un versàtil empresari especialitzat en el camp de la innovació i la tecnologia.

CADA VESPRE A ONDA CERO CATALUNYA

La Brúixola 11/10/2018

Avui hem parlat d'un avenç científic que ha permès, a la Xina, que parelles de rates del mateix sexe puguin tenir descendència. I hem preguntat a la gent pels animals que els fan més fàstic. Ha vingut a berenar Fran Chuan, expert en innovació, a presentar-nos el seu llibre 'Autenticidad' (Profit). Amb la Mònica Günther hem fet el 'Dijous paella', avui parlant del Dia Mundial de l'Ou.