Temas

JUDICI

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 13/05/19

L’ex president i candidat de JxC a les eleccions europees, Carles Puigdemont deixarà el Parlament de Catalunya si és escollit eurodiputat. També en marxa la campanya per a les eleccions municipals. Els candidats per Barcelona, han donat a conèixer avui noves propostes. I arrenca la catorzena setmana de judici del procés al Tribunal Suprem, avui amb la declaració, entre d'altres de la exdiputada de la CUP, Mireia Boya.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 30/04/19

El govern de la Generalitat considera un frau democràtic la decisió de la JEC sobre les candidatures de Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí; el govern central la respecta. Mentre, al judici del procés, avui el Tribunal Suprem escolta els testimonis de ciutadans presents als col·legis electorals de l’1 d’octubre. I també hem explicat que l’Hospital Vall d’Hebron ha obert una investigació després de la mort de dos nadons afectats pel bacteri Klebsiella.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 11/04/19

Arrenca aquesta mitjanit la campanya electoral de cara a les eleccions generals del 28 d'abril. Mentre, al TS un inspector de la Policia Nacional explica que els mossos d’esquadra els van seguir l’1 d’octubre per saber on portaven les urnes. I també hem explicat com els grups perfilen les seves llistes de cara a les municipals del mes de maig.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 10/04/19

Després del processament judicial de 30 alts càrrecs del govern per l’1 d’octubre, Quim Torra ha demanat al PSC que se sumi a un front comú contra la repressió i contra les clavegueres de l’Estat. Continuen les declaracions dels agents de la Policia Nacional al judici del procés al Tribunal Suprem. I també hem explicat que la Generalitat impulsarà una llei sobre l’eutanàsia i el suïcidi assistit.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 04/04/19

El parlament demana a Quim Torra que es sotmeti a una qüestió de confiança o bé que convoqui eleccions. Mentre, al judici del procés el comissari dels mossos d’esquadra, Joan Carles Molinero ha confirmat la versió del número dos de Trapero.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 03/04/19

El comissari dels Mossos d’Esquadra, Ferran López assegura que Carles Puigdemont va avisar de que si l’1 d’octubre hi havia violència, declararia la independència. Al Parlament, l'oposició torna a reclamar al president Quim Torra que convoqui eleccions després de no haver aprovat els pressupostos. Identificada una nova eina terapèutica contra el NEURO-BLASTOMA.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 02/04/19

Al judici del procés un comissari del cos nacional de policia explica que alguns mossos d’esquadra van obstaculitzar la policia nacional i que van fer públiques les seves pautes d’actuació tot i que la fiscalia demanava que fossin secretes. El vicepresident Pere Aragonès acusa l’oposició d’electoralista en la qüestió dels pressupostos, i ha aprovat un decret per poder incrementar la despesa. I expliquem també que han detingut onze menors a Tarragona com a presumptes autors d'agressió i abús sexual sobre una altra menor.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 27/03/19

La Fiscalia es querella contra Quim Torra per desobediència a les resolucions de la JEC per la retirada dels llaços grocs dels edificis de la Generalitat. Al judici del procés, avui declaracions d'observadors internacionals que van estar presents a l'1 d'octubre. I a l'Audiència de Barcelona, el judici de Joaquim Benitez ha quedat vist per sentència.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 26/03/19

Joaquim Benítez reconeix dos dels quatre casos denunciats i assegura que els Maristes coneixien els fets. Mentre, al Tribunal Suprem, el cap de la policia judicial a Catalunya, Daniel Baeza, defineix Catalunya com un polvorí. I també hem explicat que el TS avala l'ordre de la JEC que obliga a retirar els llaços de les façanes dels edificis públics.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 25/03/19

Les 4 víctimes de Joaquim Benítez declaren avui en el judici del cas Maristes. I d'un judici a un altre...el que se celebra al Tribunal Suprem pel procés des de fa ja 7 setmanes. I també hem explicat que Societat Civil Catalana i Advocats Catalans per la Constitució volen que s’investiguin les despeses de l’1 d’Octubre.