Temas

Garraf

Actualitat

Neix el partit polític Impulsem el Penedès

Després d’una presentació pública a l’abril, Impulsem el Penedès s’ha constituït oficialment com a nou partit polític de cara a les eleccions municipals del 2023.

MÁS DE UNO VILANOVA, AMB MARÍA GÓMEZ

Más de uno Vilanova 12/07/2019

Diferències entre Esquerra Republicana i Junts per Catalunya pels acords comarcals del Garraf i l’Alt Penedès. Els republicans critiquen als seus socis de govern pactar amb el PSC i arraconar, diuen, a Esquerra. Parlem també de festivals, el Sons Solers que avui se celebra a la finca Mas Solers, i a l’entrevista del dia, parlem amb Lluís Amaré, president de l’associació de veïns Centre Vila.

MÁS DE UNO VILANOVA, AMB MARÍA GÓMEZ

Más de uno Vilanova 11/07/2019

Parlem de dispositiu especial que ha dissenyat l’ajuntament de Sitges per garantir la neteja de la via pública durant l’estiu, també de castellers perquè l'ajuntament de Vilanova ha obert el termini per veure la diada castellera el proper 3 d'agost des del balcó i a l'entrevista del dia, Rosa Huguet, alcaldessa de Canyelles per parlar de la festa major.

MÁS DE UNO VILANOVA, AMB MARÍA GÓMEZ

Más de uno Vilanova 10/07/2019

El Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i el Garraf confirma que traslladarà dos metges d’urgències de l’hospital de Vilanova a l’hospital Sant Camil de Sant Pere de Ribes però que ho fa per un ajust general a causa del període de vacances dels professionals. A l'entrevista del dia, parlem de poesia amb Cèlia Sànchez-Mústich.

MÁS DE UNO VILANOVA, AMB MARÍA GÓMEZ

Más de uno Vilanova 09/07/2019

L’hospital Sant Antoni Abad de Vilanova i la Geltrú denuncia que el departament de Salut vol retallar els metges que ara mateix hi ha a urgències. Dels tres que hi ha per torn, volen destinar un a l’hospital Sant Camil de Sant Pere de Ribes. A l'entrevista del dia parlem amb Miquel Altaldill que presenta la segona part de 'Dades per a la història de Vilanova'