Temas

EUROPEES

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 24/05/19

La mesa del Congrés suspèn de les seves funcions als diputats en presó preventiva. Tot plegat en l'últim dia de campanya per a les eleccions europees i municipals. I també hem estat molt pendents de la nova jornada de vaga dels treballadors del metro de Barcelona per la gestió de l'amiant.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 13/05/19

L’ex president i candidat de JxC a les eleccions europees, Carles Puigdemont deixarà el Parlament de Catalunya si és escollit eurodiputat. També en marxa la campanya per a les eleccions municipals. Els candidats per Barcelona, han donat a conèixer avui noves propostes. I arrenca la catorzena setmana de judici del procés al Tribunal Suprem, avui amb la declaració, entre d'altres de la exdiputada de la CUP, Mireia Boya.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 09/05/19

A poques hores per a l’inici de la campanya per a les eleccions europees, el Tribunal Constitucional avala les candidatures de Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí. També arrenca aquesta nit la campanya per a les municipals. La Fiscalia del Tribunal Suprem s'ha oposat a deixar en llibertat els parlamentaris electes Oriol Junqueras, Jordi Sànchez, Jordi Tull, Josep Rull i Raül Romeva.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 06/05/19

Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí es podran presentar finalment a les eleccions europees. Quim Torra compareixerà com a investigat al TSJC el 15 de maig per la querella de la fiscalia per desobediència a les resolucions de la JEC. L'Audiència de Barcelona podria comunicar demà si ordena l'ingrés immediat a presó per a Joaquim Benítez.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 29/04/19

La Junta electoral central exclou Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí de la participació a les eleccions europees. Tot plegat el dia en què els partits catalans analitzen els resultats de les eleccions generals.