Temas

Concurs

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Gisela Quirós: una veu amb tot el futur per endavant

Avui hem rebut per a berenar la Gisela Quirós, la guanyadora del concurs #EnsEncantaElNadal, que aquesta emissora va mantenir en antena durant tot el mes de desembre passat. Ella se'n va proclamar vencedora i ara ho ha vingut a celebrar amb nosaltres... cantant com ella sap fer.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 03/02/2020

Avui hem celebrat amb Gisela Quirós la seva victòria al concurs de nadales #EnsEncantaElNadal. Ens ha acabat cantant un tema d'Antonio Orozco. A més, ens hem fixat en la 080 Barcelona Fashion i en la nova moda catalana i també hem posat el focus a la planta de Nissan a la Zona Franca de Barcelona. L'audiència ha estat protagonista d'un programa que també ha destacat la figura d'Alfred Lucchetti.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 20/12/2019

Avui hem celebrat el Nadal amb l'audiència, perquè nos ens retrobarem als directes de #LaBrúixola fins el 7 de gener. Han vingut a berenar amb nosaltres la Sílvia Álvarez i l'Oriol Anglada, dos dels protagonistes del musical West Side Story, que aquest divendres ha aterrat al Teatre Tívoli de Barcelona. Amb tot, hem resolt el concurs de nadales d'Onda Cero Catalunya titulat #EnsEncantaElNadal. I hem anat de ronda per Catalunya per saber quins plans podem fer el cap de setmana.

CONCURS DE NADALES

Gisela Quirós s'alça com a vencedora del certamen #EnsEncantaElNadal

. Aquesta jove catalana s'ha emportat el guardó amb el que s'ha premiat la millor nadala cantada per l'audiiència d'Onda Cero Calunya en les darreres setmanes. Amb tota la solemnitat, Mònica Günther (La Ciutat), David Cervelló (Nits de ràdio) i Robert Calvo (La Brúixola) s'han hagut de posar d'acord en una decisió crucial. La guanyadora s'ha emportat un lot de productes nadalencs.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 24/12/2018

Avui hem fet un programa especial amb motiu de la Nit de Nadal. El nostre punt de partida ha estat una historia Disney que, a més, ha tornat fa uns dies al cinema: Mary Poppins. Ha vingut a berenar la cantant Gisela Lladó, que torna al teatre amb la seva obra 'Gisela y el libro mágico'. I hem acabat entregant el premi de 'La nadala de La Brúixola'.