Temas

Barcelona 92

MARTES 10 DE ENERO DE 2023

Cantabria en la onda Deporte 10/01/2023

Charlamos con una de las leyendas del deporte cántabro, Chava Gómez. Medalla de oro y plata en los Juegos Olímpicos y un palmarés brillante. La película '42 segundos' recoge parte de la historia de aquella selección, aunque para el santanderino "tiene demasiado de ficción".

ESTE JUEVES: "42 SEGUNDOS"

Los Jueves al Cine con la Asociación Cultural Cine Club Mancha

La Asociación Cultural Cine Club Mancha proyecta este jueves en el Cine las Vías de Ciudad Real a las 21:45 horas la recién estrenada película "42 segundos" en la que se cuenta la historia de la selección de Waterpolo de Barcelona 92.

EN RADIOESTADIO

30 años de Barcelona 92

Viajamos en el tiempo con Raúl Granado para recordar cómo fueron los Juegos Olímpicos de Barcelona 92 en el 30 aniversario de su inicio.

CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat 18/05/2020

Podcast complet de La Ciutat amb Mònica Günther. Entrevistem el primer tinent d’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, per saber com es prepara Barcelona per fer front a la crisi econòmica derivada del coronavirus. Els malalts de covid lleus de llarga durada s’organitzen per reclamar més atenció. En parlem amb Ermengol Gassiot, del Col·lectiu d’afectades i afectats persistents per la covid19. Amb Jordi Folck, entrevistem Alexis Racionero, autor del llibre “Darshan, sabiduria oriental para la vida cotidiana”. La Síndica de Greuges de Barcelona parla de l’entrada en la fase 0,5. I també de la importància de no deixar ningú enrere i de no aplicar les mateixes mesures que a la crisi del 2008.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Tricicle s'ha passat 40 anys divertint-nos i divertint-se

El trio més famós de Catalunya s'acomiada dels escenaris amb HITS, l'espectacle que es podrà veure fins a final de març al Teatre Coliseum de Barcelona. Joan Gràcia, Paco Mir i Carles Sans han repassat amb Robert Calvo aquestes quatre dècades d'humor, marcades sobretot per la seva aparició a la cerimònia de clausura dels Jocs Olímpics de Barcelona 1992. Son tres 'truhanes' de l'escena.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Dani Flaco reuneix els seus amics i els fa cantar 'Al alimón'

Aquest cantautor català, del barri de Bellvitge de L'Hospitalet de Llobregat, presenta un nou disc. Es titula 'Al alimón' i és un treball amb versions d'alguns dels seus temes més cèlebres per al qual s'ha envoltat de grans figures de la música espanyola com Manolo García, Ismael Serrano, Las Migas, Álvaro Urquijo o Pedro Guerra, entre altres. Avui ens l'ha presentat durant 'El berenar'.