Temas

Banc Sabadell

A ONDA CERO CATALUNYA

BStartup

Onda Cero Catalunya connecta els emprenedors explicant-te les seves històries d'èxit i també els desafiaments a què han fet front en el seu camí per fer realitat els seus projectes empresarials. Un espai elaborat en col·laboració amb el programa BStartup de Banc Sabadell, acompanyant les empreses innovadores i tecnològiques.

CADA VESPRE A ONDA CERO CATALUNYA

La Brúixola 07/10/2018

Avui hem dedicat el programa al tren! I ho hem fet perquè avui és noticia un ensurt a l'estació de Sants de Barcelona amb una maleta que transportava un objecte sospitós. Ha vingut a berenar a l'estudi Manel Pousa, el 'Pare Manel'. I hem parlat de l'elevada taxa d'abandonament escolar a Catalunya. Amb Gabriel Figueredo i José Agustín Gómez hem completat l'actualitat.

PROGRAMA ESPECIAL PRESENTAT PER XAVIER CASANOVAS

Taula rodona especial Dia Mundial de l'Estalvi

Debat conduït per Xavier Casanovas. Amb Cirus Andreu, director de Sabadell Asset Management; Casilda Güell, directora Acadèmica de l’Àrea de Direcció General de OBS Business School; Maria José Tarancon, advocada, economista i assessora fiscal; i Josep Bertrán, responsable de programes financers de l’escola de negocis EAE Business School al campus de Barcelona.

Un debat, entrevistes i càpsules informatives amb experts #DiaEstalviOC

PROGRAMACIÓ ESPECIAL D’ONDA CERO AMB MOTIU DEL DIA MUNDIAL DE L’ESTALVI

Coincidint amb el Dia Mundial de l’Estalvi, que se celebra el 31 d’octubre, Onda Cero Catalunya emet una programació especial amb entrevistes, càpsules informatives i una taula rodona amb experts sobre l’estalvi, el consum de les famílies, el creixement de l’economia i les millors opcions per invertir els nostres diners després de la crisi.