Temas

BANC ALIMENTS

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 30/11/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. A l'Estat de Salut coneixem el dia a dia del Banc dels Aliments de Lleida parlant amb la seva directora Teresa Farré i amb la coordinadora de l'àrea de nutrició, Lourdes Tecchia. Seguim amb les estrenes de cinema i plataformes i les recomanacions literàries que ens porta l'escriptora i blogger Marta Planes.

LA CIUTAT, AMB MÍRIAM FRANCH

Conchita Villar: “Hem de ser conscients que es necessiten ajudes durant tot l’any, no només quan se celebra el Gran Recapte”

Caritas afirma que aproximadament el 20% de la població d’Espanya està en situació de pobresa. Si ens centrem en Catalunya, es malbarata anualment el que menjaria mig milió de persones. El Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya ha col·laborat amb el Banc d’Aliments per tal d’oferir els màxims aliments possibles a totes aquelles persones que més ho necessitin. Hem repassat amb la seva Degana, la Conchita Villar, com ha anat aquest recapte i quins resultats n’esperen.

Entrevista a La Ciutat

Arriba una nova edició del Gran Recapte

Òscar Ologaray, portaveu del Banc dels Aliments, ha explicat que enguany serà la tretzena edició d'un esdeveniment que comporta el 25% del que l'entitat reparteix al llarg de l'any.

Entrevista a La Ciutat

Vulnerabilitat en temps de pandèmia

Creu Roja entregarà més de 226.000 quilos d'aliments a 18.300 persones de tota la demarcació com a part de la primera fase del Programa d'Ajuda Alimentària a les persones més desfavorides, que posa en marxa el ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació a través del Fons Espanyol de Garantia Agrària.

LA BRÚIXOLA, AMB ROBERT CALVO

Les entitats del tercer sector estan al límit i no arriben a desembre

La crisi econòmica derivada de la pandèmia que estem vivint, està portant les entitats que ajuden les persones i famílies en risc d’exclusió social a una situació límit. La pobresa s’agreuja i es cronifica encara més i cal l’ajuda ciutadana. És per això que tant Càritas, com la Creu Roja i també el Banc d’Aliments fan una crida a la societat.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 15/11/2018

El Consell General del Poder Judicial demana a Interior, a la Fiscalia i a la Generalitat que activi els mecanismes necessaris per protegir als jutges que treballen a Catalunya. Avui hem estat molt pendents de les pluges que des de primera hora del matí ha generat problemes arreu de Catalunya. I també hem explicat que tot és a punt per al Gran Recapte del Banc dels aliments.