Temas

BANC ALIMENTS

Entrevista a La Ciutat

Arriba una nova edició del Gran Recapte

Òscar Ologaray, portaveu del Banc dels Aliments, ha explicat que enguany serà la tretzena edició d'un esdeveniment que comporta el 25% del que l'entitat reparteix al llarg de l'any.

Entrevista a La Ciutat

Vulnerabilitat en temps de pandèmia

Creu Roja entregarà més de 226.000 quilos d'aliments a 18.300 persones de tota la demarcació com a part de la primera fase del Programa d'Ajuda Alimentària a les persones més desfavorides, que posa en marxa el ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació a través del Fons Espanyol de Garantia Agrària.

LA BRÚIXOLA, AMB ROBERT CALVO

Les entitats del tercer sector estan al límit i no arriben a desembre

La crisi econòmica derivada de la pandèmia que estem vivint, està portant les entitats que ajuden les persones i famílies en risc d’exclusió social a una situació límit. La pobresa s’agreuja i es cronifica encara més i cal l’ajuda ciutadana. És per això que tant Càritas, com la Creu Roja i també el Banc d’Aliments fan una crida a la societat.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 15/11/2018

El Consell General del Poder Judicial demana a Interior, a la Fiscalia i a la Generalitat que activi els mecanismes necessaris per protegir als jutges que treballen a Catalunya. Avui hem estat molt pendents de les pluges que des de primera hora del matí ha generat problemes arreu de Catalunya. I també hem explicat que tot és a punt per al Gran Recapte del Banc dels aliments.