LA CIUTAT, AMB MÍRIAM FRANCH

Conchita Villar: “Hem de ser conscients que es necessiten ajudes durant tot l’any, no només quan se celebra el Gran Recapte”

Caritas afirma que aproximadament el 20% de la població d’Espanya està en situació de pobresa. Si ens centrem en Catalunya, es malbarata anualment el que menjaria mig milió de persones. El Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya ha col·laborat amb el Banc d’Aliments per tal d’oferir els màxims aliments possibles a totes aquelles persones que més ho necessitin. Hem repassat amb la seva Degana, la Conchita Villar, com ha anat aquest recapte i quins resultats n’esperen.

Míriam Franch

Catalunya | 17.12.2021 15:04

Segons les dades que ofereix l’Organització de les Nacions Unides per l’Alimentació i l’Agricultura, 1.300 milions de tones dels aliments que es produeixen al món per a consum humà es perden o malgasten. Gràcies al Banc d’Aliments i a iniciatives com el Gran Recapte, l’any passat es van arribar a repartir gairebé 30 mil tones d’aliments a nivell autonòmic. Aquí hi col·laboren entre d’altres entitats el Col·legi d'Enginyers agrònoms de Catalunya i per això saludem a hores d’ara a la seva degana, Conchita Villar.