Temas

animals

ELS PROTAGONISTES DE L'ACTUALITAT

Adquirir un animal de companyia és adquirir una responsabilitat

Tenir un animal és un esforç i una responsabilitat. I per això cal pensar-s'ho molt bé a l'hora d'adquirir-ne un. L'Alba Jornet, tècnica en animals de companyia de la Fundació per a l'Assessorament i Acció en Defensa dels Animals (FAADA) ens posa algunes reflexions sobre la taula perquè ens ho pensem dues vegades abans de fer la passa. FAADA treballa com a entitat sense ànim de lucre per a prevenir l'abandonament animal, entre altres.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 20/02/2019

Avui, en el Dia Mundial del Gat, hem preguntat al personal si són més de gat o de gos. I hem rebut un munt de missatges d'amants dels animals! Ens ha visitat per a berenar amb nosaltres en Víctor Parkas, que ens presenta el seu llibre 'Game Boy'. I també ha vingut a l'estudi en Carles Lamelo, que ens porta les novetats tecnològiques per a veure el millor cinema a les sales i també a casa.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

El Zoo de Barcelona està en perill d'extinció

Avui ha vingut a l'estudi de La Brúixola Àlex Aguilar, vice-rector de la UB i expert en zoologia a explicar-nos la situació d'ofec que està vivint el Zoo de Barcelona per les decisions polítiques de l'equip de govern municipal. Un executiu, el d'Ada Colau, que al seu entendre intenta portar al límit la situació del recinte i dels animals que hi viuen per culpa de les pressions dels animalistes extrems.

MAS DE UNO VILANOVA, AMB ARNAU VILA

MAS DE UNO VILANOVA 18/01/2019

Els vilanovins i vilanovines valoren molt positivament els Tres Tombs de Sant Antoni Abat. L’alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras, celebra que cada any la festa tingui tant bona acollida i hi participin tants animals i carruatges.