Temas

Aeroport

CADA VESPRE, A ONDA CERO CATALUNYA

La Brúixola 26/07/2019

En el dia dels avis berenem amb el director dels ‘Amics de la Gent Gran’, Albert Quílez, i una de les moltes voluntàries de la fundació, la Reyes Carla. Sabrem l’última hora de la vaga convocada a l’Aeroport del Prat i parlarem sobre els drets dels viatgers. I acabarem parlant de música amb Marta Lozano.

LA CIUTAT, AMB JOSEP PUIG

Anna Martín Cuello: “l’aeroport no pot créixer més”

Josep Puig entrevista a La Ciutat a Anna Martín Cuello, regidora d’acció mediambiental de l’Ajuntament del Prat de Llobregat, un dels municipis afectats per la denúncia de la comissió europea davant el Tribunal de Justícia de la Unió Europea per la mala qualitat de l’aire sobretot a la zona de Barcelona i del Vallès – Baix Llobregat. Sabrem quines seran les properes accions des del consistori.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 11/07/19

Nuria Marín és la nova presidenta de la Diputació de Barcelona gràcies a l'acord entre el PSC i JxC. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha confirmat el processament de Quim Torra i desestima la sol·licitud de recusació que el president català havia fet contra el jutge que instrueix la seva causa. I també hem explicat que els treballadors de terra d'Iberia convoquen vagues per 27 i 28 de juliol a l'aeroport de Barcelona

GENTE VIAJERA CATALUNYA, AMB CARLES LAMELO

Com serà l'ampliació de l'aeroport de Barcelona?

A Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo parlat de l’aeroport de Barcelona perquè durant el mes d’abril va créixer per sobre de la mitjana de Madrid i les previsions parlen de més de 50 milions de passatgers aquest any. Aviat caldrà incrementar la capacitat amb la nova terminal satèl·lit. Avui a Gente Viajera Catalunya entrevistem la directora de l’aeroport de Josep Tarradellas Barcelona-El Prat, Sonia Corrochano.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 01/03/19

L'aeroport de Barcelona ja es diu Josep Tarradellas Barcelona El Prat. La Guàrdia Civil ha fet públic un nou informe amb el qual intenta demostrar que el govern de Carles Puigdemont va malversar diners preparant la independència de Catalunya. I també hem explicat un estudi que revela que el 93% de les dones assassinades per violència masclista entre el 2010 i el 2017 coneixien el seu assassí.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 21/12/18

El consell de ministres ha aprovat el canvi de nom de l’aeroport del Prat pel de Josep Tarradellas i també el rebuig a la condemna a mort de Lluís Companys. Tot això enmig de talls de carreteres per part dels CDRs i l’enfrontament entre radicals i els mossos d’esquadra

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

La Brúixola 13/08/2017

A La Brúixola hem explicat la negativa del govern davant l'oferiment que Barcelona per rebre el vaixell Aquarius que no té un port on desembarcar els 140 rescatats que porten a bord. Hem escoltat els arguments de Ciutadans per portar al president del Parlament, Roger Torrent, davant la fiscalía, i també hem parlat de l'emergència viària que s'està vivint a les carreteres catalanes.

CADA VESPRE, A ONDA CERO CATALUNYA

La Brúixola 26/07/2018

Dia de vagues a la capital catalana: a les carreteres perquè els taxis han fet vaga avui i també la faran demà i a l’aeroport perquè Ryanair ha cancel•lat 66 vols al Prat. En plana política expliquem que Carles Puigdemont avala que el Pdecat segueixi donant suport a Pedro Sánchez però reclama al govern socialista que passi de les paraules als fets. Aquests, i molts d’altres, son els temes que expliquem al programa informatiu La Brúixola, amb Gabriel Figueredo.

CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat 24/07/2018

Avui marxem a l'aeroport del Prat per seguir la vaga del personal de cabina de Ryanair i també seguim la protesta dels taxistes de Barcelona. Entrevistem el periodista i ultrarunner Carles Aguilar, us presentem el mètode Glifing per reforçar la lectura i detectar dislèxia i a la Ciutat Solidària parlem amb la Brugada Foundation sobre la mort sobtada. A més el nostre coach Julio Rosales ens parla de la música.