Kike del Olmo

Los oyentes premiaron con sus aplausos más de una ocasión, la pluma de Kike del Olmo, cuando escribió sobre alguno de esos PERSONAJES CON ALMA, que pusieron en el mapa muchos de los destinos a los que hoy viajamos. Por eso les brindaremos la posibilidad de conocerlos uno por uno. Kike del Olmo es un fotoperiodista de raza que fue corresponsal de guerra, que escribe libros, el último “Barcelona sin Filtro” de Lunwerg y que sigue buscando la verdad allí donde esté. Kike esta temporada se involucra un poco mas en Gente Viajera “DE DOMINGO A DOMINGO”.

Kike del Olmo
Kike del Olmo

ENTREVISTA EN GENTE VIAJERA

María Valcarce: "Tendremos que centrar Fitur en la recuperación del sector para poder salvar la temporada 2021"

La directora de Fitur, María Valcarce, habla en Gente viajera sobre esta feria turística, la segunda con más peso en el mundo, que ha sido declarada por el Gobierno como Acontecimiento de Excepcional Interés Público. Nos cuenta que supone este reconocimiento para el turismo en España y cuáles son sus intenciones para salvar el sector durante la temporada 2021.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO

Gente Viajera Catalunya 23/01/2021

Podcast complet del programa Gente Viajera Catalunya, amb Carles Lamelo. Avui analitzem la situació de les agències de viatges, un dels segments del Turisme més exposats a la crisi de la pandèmia. Ho farem amb Martí Sarrate, president d’ACAVE. En aquest entorn de restriccions, també parlarem del golf, que està sobrevivint a mig gas gràcies a que es tracta d’un esport que es pot practicar a l’aire lliure. Sergi Corretja, gerent del Club de Golf de Sant Cugat ens explica les mesures que s’estan prenent per reduir les possibilitats de contagi. Avui també recordarem la figura de l’alpinista Sergi Mingote, que ens va deixar el passat cap de setmana quan va patir un accident al K2; en parlarem amb el director de Desnivel, Darío Rodríguez. I acabarem el programa recorrent virtualment Sant Vicenç dels Horts que és durant els propers quatre dies la capital del món de la pastisseria. Saludarem Xavi Donnay, el millor cuiner del món de 2020 i un dels participants d’aquesta Mostra Internacional de Pastisseria, que enguany serà en streaming.

La Brújula C. Valenciana 22/01/2021

La Brújula C. Valenciana 22/01/2021

La Brújula Comunitat Valenciana, notícies amb Amparo Sánchez i amb Palmira Benajas, Gente Viajera Comunitat Valenciana. Hui descobrim Jarana, el take away del Restaurant Lienzo, de la mà de la xef María José Martínez. A l'Oceanogràfic hui ens conten un projecte per a la reproducció assistida de taurons en perill d'extinció al mediterrani. La ruta amb guia la fem hui per Alacant amb Ivan Llorca, guia de l'Associació de guies oficials de la Comunitat Valenciana.