Futbol Sala Femenino

O Móstoles supera pola mínima ao Ourense Envialia

Vitoria axustada do Móstoles por 3 a 2 ante un Ourense Envialia ao que avanza na táboa clasificatoria.

Óscar Gómez

Ourense | 27.03.2023 08:52

O Móstoles supera pola mínima ao Ourense Envialia | onda cero

O primeiro acto rematou con poucas ocasións de gol para ambos, con dúas plantillas con rotacións continuas nas súas plantillas, que tamén alternaron presión na metade e tres cuartos do terreo de xogo. Ao recreo chegouse sen goles e lixeiro dominio local.

O equilibrio mantívose nos primeiros minutos da segunda metade, ata que no medio do mesmo o partido adquiriu moita forza e máis intensidade. Celia, nunha gran xogada persoal, logrou plantar cara a Vane para marcar o 1-0 aos 30 minutos de xogo, nun gol que abriu hostilidades entre os dous equipos.

Segundos despois, tras un lanzamento de falta, Candela, tras unha xogada persoal de Clara Fernández, lograba de novo o empate nun intenso duelo. Xa no tramo final do encontro, o Móstoles volveu adiantarse no luminoso, cun novo gol de Celia tras un tacón atrás de Hrytsenko nunha boa combinación ofensiva.

Con todo perdido, o Envialia viuse obrigado a arriscar co xogo de cinco nos últimos compases. No último minuto, nun saque dende a súa cancha, Zaide no seu intento de evitar un cabezazo de Rafinha marcou en propia meta e nos últimos segundos recortou Clara Fernández, pero sen tempo para lograr o empate.