Más de uno ourense

Festa da Carne e KM 0 en Se nos va la Olla

A celebración da IV Festa da Carne en Sande (Cartelle) levounos hoxe en Se nos va la Olla, con Paco Sarria e Rubén Amorín, a falar con un dos seus organizadores (Manuel). Asemade convidamos a esta sección a Roberto González, xerente de KM 0; un establecemento hosteleiro especializados en bocadillos e hamburguesas.

Más de uno ourense

O aniversario de Ceres e os segredos do Auriga

No espacio Se nos va la Olla, con Paco Sarria e Rubén Amorín en Más de Uno Ourense, visitamos hoxe o Ceres co motivo do seu primeiro aniversario, conversando con Mariano González. Tamén visitamos o Auriga Gastrobar para que Cristian Arrojo nos falara das suas especialidades.

Más de uno ourense

Cervezas Santo Cristo de aniversario e nova xerencia en Bar Mundial

O espacio Se nos Va la Olla con Paco Sarria e Rubén Amorín, abordou hoxe o décimo aniversario das Cervexas Santo Cristo que esta tarde terá lugar na Cervexaría O Moucho, conversando con Raúl Merino. Tamén coñecemos a nova xerencia do Bar Mundial.

Más de uno Ourense

Visitamos a cervecería La Abadía e a Feira do viño de Amandi

No espazo de gastronomía e turismo “Se nos va la olla” visitamos todo un clásico de hostelería ourensán, “Cervecería La Abadía” en Valle Inclán 43. Conversamos sobre a sua proposta culinaria con José Antúnez. Ademáis visitamos terras de Sober para adentrarnos da man do seu alcalde, Luís Fernández, na XLIV edición da Feira do Viño de Amandi.

Más de uno ourense

Comer en Marmurio do Río

No espacio Se nos va la Olla, con Paco Sarria e Rubén Amorín, coñecemos hoxe as propostas gastronómicas de Marmurio do Río, en Allariz

Se nos va la Olla

As propostas de Fin de Ano de David Arenillas e Pablo Otero

Convidamos hoxe ó espacio Se nos va la Olla, en Más de Uno Ourense, ós cociñeiros Pablo Otero (Bodegón Antiga Leitería) e David Arenillas (Arroutada) para comentar como funciona o consumidor neste fin de ano e nestas circunstancias de pandemia.

Entrevista a Cristina Guillín

NUTRICIÓN: BENESTAR E SAÚDE

A Escola de Saúde do Luís Vives continúa co ciclo de conferencias. Neste caso abordase o tema relacionado coa nutrición coa Doutora Cristina Guillín Amerelle, médico especialista en endocrinoloxía e nutrición do CHUO.

Se nos va la olla

Se nos va la olla a Xantar

A celebración do Salón Gastronómico Xantar que terá lugar do 3 ó 7 de novembro, centrou hoxe o espacio Se nos Va la Olla no que tivemos ocasión de conversar co xerente do recinto feiral de Expourense, Rogelio Martínez.

Haciendo Empresa

Povarelo, o noso vermut

José Manuel Novoa, responsable de producto de Destilerías Paniagua, estuvo de visita con nuestros compañeros de Onda Cero A Coruña para contar las características de Povarelo Vermut.