Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

VILA-REAL

Vila-real compta amb diverses associacions en el primer pla d'inclusió i cohesió social de la ciutat

Serveis Socials ha volgut implicar a Acudim, Fundació Deu, Afervil, Creu Vermella o Tots Junts en el primer pla d'inclusió i cohesió social de la ciutat

ondacero.es | Vila-real
| 09/08/2018
El regidor de Serveis Socials Àlvaro Escorihuela ha fet balanç de l´atenció a domicili.

El regidor de Serveis Socials Àlvaro Escorihuela ha fet balanç de l´atenció a domicili. / ONDACERO.ES

Vila-real ha comptat amb diverses associacions en el primer pla d'inclusió i cohesió social. El pla té la intenció d'estudiar quins són les mesures socials més adequades per implantar-les.

Serveis Socials ha volgut implicar a Acudim, Fundació Deu, Afervil, Creu Vermella o Tots Junts en el primer pla d'inclusió i cohesió social de la ciutat.

El regidor de Serveis Socials, Álvaro Escorihuela, ha subratllat la importància que tots els ciutadans de Vila-real compten amb unes condicions de vida digna.

“Serà un pla que marcarà el que es vaja a fer els pròxims cuatre o cinc anys. És un pla a mig i llarg plaç per tal que tots els ciutadans de Vila-real compten amb les mateixes possibilitats”, destaca el regidor en declaracions en Castellón en la Onda.

En aquest pla s'inclouen plans d'ocupació, ajudes per a nens en risc d'exclusió que incorpora el desdejuni i el menjar, a més d'ajudes d'accés a l'habitatge.