VILA-REAL

La Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives augmenta en més d'un 100% les ajudes a les famílies extenses de Vila-real

La regidora de Serveis Socials, Sabrina Escrig, ha anunciat que es destinarà 136.043,70 euros en ajudes per a les famílies extenses, és a dir, per a aquelles famílies que acullen menors que, per diverses circumstàncies, no conviuen amb els seus pares i depenen de Conselleria.

ondacero.es

Castellón | 13.07.2016 11:14

Família
Nous tipus de famílies | Internet

Esta inversió - ha afirmat Escrig- suposa incrementar més d'un 100% les ajudes què rebien anteriorment amb el Partit Popular. L'edila ha destacat que "esta és una mostra més de que l'actual govern autonòmic aposta per les persones, les famílies i pels més petits".

L'acollida en família extensa és una mesura de protecció que adopta l'entitat pública competent en matèria de protecció de menors -en este cas la Generalitat, a través de la Conselleria- com a forma d'exercici de la guàrdia, per mitjà de la que s'atorga l'atenció d'un menor dins del seu nucli familiar, amb l'obligació de vetlar per ell, tindre’l en la seua companyia, alimentar-lo, educar-lo i procurar-li una formació integral, fins que pugui retornar a la seua família d'origen."