Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Programes i informatius, presents al congrés de telefonia mòbil

Programació especial d'Onda Cero al Mobile World Congress

L’emissora Onda Cero farà una cobertura especial del Mobile World Congress des d’aquest dilluns i fins el proper dijous 2 de març coincidint amb la cloenda del congrés mundial de mòbils a la Fira de Barcelona.

Onda Cero Catalunya | Barcelona
| 24/02/2017
Mobile World Congress 2016

Mobile World Congress 2016 / Onda Cero

El proper dimarts 28 Albert Lesan i Mònica Günther presentaran un programa especial de La Ciutat d’Onda Cero Catalunya des del Mobile World Congress. El programa es farà des de l'estand de la Generalitat de Catalunya al congrés. L'espai comptarà amb una entrevista al Secretari per la Governança de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, Jordi Puigneró, així com amb la presència de diverses start ups catalanes que participen a l’edició d’enguany del Mobile World Congress.

El programa comptarà amb l’assistència tècnica de Robert Tatay i Juan Carlos García, i amb un ampli desplegament de la redacció d’Onda Cero Catalunya. Amb Anna Reyes i Sergi Sampedro descobrirem el perill de l’addicció al mòbil; també parlarem de la formació de professionals davant la ràpida evolució de la tecnologia amb el president de GrausTIC, Dani Pujol, i comptarem amb notícies i connexions des de diferents punts de la fira amb els periodistes Xavier Abelló, Laura Pons, Marta Escolar, Guillem Zaragoza i Xavier Casanovas.

A banda de La Ciutat amb Albert Lesan, també s’oferiran espais dedicats als Mobile World Congress als programes La Brúixola amb Robert Calvo, Más de Uno amb Carlos Alsina i Juan Ramón Lucas, La Brújula amb David del Cura o Julia en la Onda amb Julia Otero.

Más de uno

con Carlos Alsina

Más de uno

con Carlos Alsina

L-V 6:00 a 12:30

Julia en la Onda

con Julia Otero

Julia en la Onda

con Julia Otero

L-V 15:00 a 19:00